Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 hely, ahol szurkolhatsz olimpikonjainknak Budapesten

Jégkert Facebook
 5 hely, ahol szurkolhatsz olimpikonjainknak Budapesten
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Szuper drukkolóhelyeket mutatunk a fővárosban!

Az EB ideje alatt különböző szurkolói teraszokon, no meg a jól ismert szórakozóhelyeken és kocsmákban gyülekeztek a szurkolók, hogy buzdítsák a magyar csapatot. Szinte mindenhol beszereztek Budapesten egy-egy tévét vagy kivetítőt és az olimpia idején sincsen ez másként. 5 olyan helyet mutatunk, ahol drukkolhatsz a magyaroknak a riói közvetítések alatt.

Szurkolói Központ

A legnagyobb és egy egyik legszebb olimpiai szurkolói pont a Március 15. téren nyílt meg a hétvégén, ahol este 11-ig lehet élőben nézni a riói közvetítéseket hétköznap 15:00-tól, hétvégén pedig 10:00-tól. A 700 négyzetméteres helyszínen az élő műsor mellett beszélgetések és családbarát programok is lesznek, valamint helyet kapott itt egy 35 négyzetméteres kivetítő, aminek a tetejére is fel lehet menni, hogy a budapesti panorámában gyönyörködhess két arany között.

Champs Sziget

A Margitsziget klasszikus sporthelyszíne természetesen az olimpiára is készült, így ha igazi sportos környezetben néznéd a viadalokaz a zöldben, akkor itt érdemes helyet foglalni. A Champs 20 négyzetméteres kivetítővel és 18 darab LED tévével készült, melyeken párhuzamosan több eseményt is adnak, így nem maradhatsz le semmiről.

Kép
forrás: Pódium Facebook

Pódium

A Pódium a Kolosy térnél várja a szurkolni vágyókat két háztömb között egy nagyon hangulatos, raklapos pihenőkkel kialakított helyszínen. Ahogy az eb meccset úgy most a riói versenyeket is láthatod itt pár korsó menő kézműves sör társaságában. Csak ajánlani tudjuk a szurkolói sarkot!

Jégkert

Budán tudsz ide betérni a Széna térnél, és pillanatok alatt egy kellemes hangulatú sportkocsmában találod magad. A Jégkertben sem aprózzák el, 15 hatalmas tévén mennek a közvetítések és érdemes asztalt foglalni a legjobb helyekért.

Kép
forrás: Jégkert Facebook

Rácskert

Régi nagyágyú a Bulinegyedben, ahol biztosan baráti hangulatban köszöntheted újabb és újabb bajnokainkat. A Rácskertben romkocsma falai között csak be kell huppanni 3 tévé közül az egyik elé, kikérni egy fröccsöt és nagyon szurkolni!

Hol nézed az olimpiát?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!