Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

3 szuper spórolós tipp, hogy menőn be tudd rendezni életed első lakását

Europress
3 szuper spórolós tipp, hogy menőn be tudd rendezni életed első lakását
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Sosem könnyűek az első lépések, igaz? Ha megvan az álomotthon, akkor szép lassan meglesz minden hozzávaló is, csak egy kis kitartásra és okosságra van szükség!

1.) Valami régi, valami új...

Érdemes szétnézni a régiségboltokban, használt bútorok között mert kincsekre lelhetsz! Főleg kisebb dísztárgyakban, kiegészítőkben gondolkozz, ha a bolhapiacon és hasonló helyeken nézelődsz, de persze nagyobb bútorokat is találhatsz, amik jól mennek a modernebb berendezési tárgyakhoz! Neten is érdemes kutakodni!

2.) Hosszú távú befektetésekben gondolkodj!

Ha nagyobb értékű bútort, konyhai felszerelést vásárolsz, akkor ne érd be a rosszabb minőségű, legolcsóbb verzióval! Ugyanis ha hamar tönkremegy, akkor azzal nem spórolsz, sőt! Fektess bele nagyobb összeget egy szép kanapéba, vagy egy jól működő, megbízható hűtőszekrénybe: megéri majd, hidd el, hiszen sokáig a hű társad lesz! És még egy fontos dolog: olyan darabokat válassz, amiket magaddal tudsz vinni egy esetleges költözés esetén!

Kép

3.) Do It Yourself!

Ez talán az egyik legkézenfekvőbb tanács: amit tudsz, azt készítsd el magadnak! Például ne költs drága képekre, hanem inkább csinálj magadnak egyedi faldekorációt, montázst a saját fotóitokból! Vagy újíts fel egy régi széket, ami így nem csak nagyon egyedi lesz, de szuper dísze is lehet az új lakásnak! Sokféle DIY projektet találsz a YouTube-on, amikből inspirálódhatsz!

Kép

Te hogyan és min spórolsz a hétköznapokban?

A kereséshez kezdj el gépelni!