Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

7 tényleg hasznos és nagyszerű takarítós trükk

Europress
7 tényleg hasznos és nagyszerű takarítós trükk
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ezeket a takarítással kapcsolatos tippeket neked is ismerned kell!

1. Ha festményeidet szeretnéd portalanítani, fogj egy kenyeret és a belsejét óvatosan nyomkodd végig rajta. Ez kellően puha, hogy az alkotáson kárt ne tegyen, de a port gyönyörűen eltávolítja róla.

2. A lámpabúrák külsejének megtisztítására használj szösztelenítő hengert.

ÍME NICK CARTER KISFIÁNAK GYÖNYÖRŰ BABASZOBÁJA!

3. Ha nem szeretnéd, hogy ablakmosás után csíkos maradjon az ablakod, törlőkendők és rongyok helyett használj ezentúl hagyományos újságot. Hidd el, az végzi a legjobb munkát!

4. A zsíros, égett, szennyeződéssel teli edényeket, serpenyőket sóval a legegyszerűbb megtisztítani. Először forró vízzel öblítsd le, majd a takarítást igénylő területet alaposan szórd meg sima háztartási sóval.

EXPRESSZ TAKARÍTÁSI TIPPEK – ÍGY LESZ 15 PERC ALATT TISZTA AZ OTTHONOD!

Kép

5. Reluxát a legegyszerűbb zokniban takarítani. De most a zokni ne (csak) a lábadon legyen. Húzd a kezedre, és miután a tisztítószert ráfújtad, húzd végig mindegyiken vízszintesen a zoknis kezed. A régi, lukas zoknik erre a célra pont jók lesznek.

KLASSZIKUS ÉS MODERN!
ILYEN LETT A 42 NM-ES FELÚJÍTOTT CSŐLAKÁS AZ OPERÁNÁL!

6. A nagyon vízköves zuhanyfejet úgy tudod megtisztítani a legkönyebben, hogy egy zacskóba ecetet és citromlevet öntesz, majd belehúzod ebbe a zuhanyfejet és befőttes gumival, vagy valamilyen zsinórral odakötöd a fejhez a zsák száját. Hagyd így ázni egy estén át, majd reggel töröld át a zuhanyfejet és voilá, már nincs is vízkő!

7. Takarítás előtt 10 percig engedj olyan forró vizet a kádadba, amilyet csak tudsz. Ezzel a fürdőszoba hőmérséklete akár 10 fokkal is megemelkedhet, és könnyebb lesz megtisztítani a az esetlegesen már megszáradt szennyeződésektől.

35 NM-ES PANELLAKÁS FELÚJÍTÁS UTÁN –
ÍME AZ ÚJPALOTAI GYÖNGYSZEM!

A kereséshez kezdj el gépelni!