Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 őrült sztori, ami a Pokémon Go miatt történhetett meg

5 őrült sztori, ami a Pokémon Go miatt történhetett meg
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ugye te is hallottál már róla? Hát persze, hiszen rövid idő alatt meghódította a világot ez a telefonos játék, amiről ma mindenki beszél! Ezek a legőrültebb sztorik, amik a Pokémon Go miatt a játék megjelenése óta megestek!

A mobiljátékok elképesztő népszerűségnek örvendenek az utóbbi években, ezt kihasználva tört be a piacra mindenki új, kedvenc játéka, a Pokémon Go. Ha még nem hallottál volna róla: a ez egy Androidra és iPhone-ra is letölthető játék, amiben a valós környezet segítségével lehet elkapni a Pokémonokat (biztos emlékszel a rajzfilmsorozatra, igaz?).

A kiterjesztett valóság játékoknak ugyanis az a lényegük, hogy a figurákat kivetítik a valós környezetbe, így az utcákat, tereket róva kell megszerezni őket, nem pedig egy virtuális térben folyik a "küzdelem".

Íme egy kis ízelítő belőle:

A különleges játék olyan őrületet váltott ki, ami tényleg egészen elképesztő méreteket kezd ölteni! Az alábbi sztorik is ennek köszönhetően történhettek meg, és jó példák arra, hogy ez a mobilos kedvenc az utóbbi évek egyik leggyümölcsözőbb befektetése - Amerikában már több okostelefonra telepítették, mint a Tindert és népszerűbb lett, mint a Twitter!

De akkor jöjjenek is a legfurcsább történetek!

- Egy férfi végig a telefonján játszott, amíg a felesége a kórházban vajúdott mellette! Az esetet úgy kommentálta: a nő inkább viccesnek tartotta a dolgot, és egyáltalán nem haragudott érte!

- A játék a legfurább helyekre is elküldheti a felhasználókat: volt példa arra, hogy egy férfi észrevette, hogy a kertjében is van egy "Pokestop" (olyan hely, ahol a játékban hasznosítható tárgyakat találhatnak) mert véletlenül egy bárki által látogatható konditeremként volt megadva a térképen. El kellett küldenie a sok befelé sasoló játékost... Ezen kívül a userek mentek már temetőbe, sztriptízbárba és a helyi rendőrségre is a játék miatt: utóbbi egy ausztrál eset volt, amikor a zsaruknak nyomatékosan meg kellett kérniük a játékosokat, hogy ezért NE lépjenek be az épületbe!

- A játéknak köszönhetően egy amerikai tini felfedezett egy holttestet! A játék miatt ment a rivertoni folyó partjára, ahol észrevette a vízben a hullát. Ezután rögtön hívta a 911-et, de mivel így kilépett a Pokémon Go-ból, ezért nem tudta begyűjteni az ott jelölt lényt...

Olvasd el ezt is!

- Bűncselekményre sarkallt egyes játékosokat az őrület: az alkalmazás ugyanis arra buzdít, hogy más játékosokkal találkozz, néha lehetetlen időben és különböző elhagyatott helyeken... Ezt pedig néhányan kihasználták arra, hogy a gyanútlanul megérkező "játékostársaikat" kirabolják a helyszínen...

- Több játékos majdnem közlekedési baleset áldozata lett, mivel annyira belemerültek a történetbe és a Pokémonok keresésébe az utcán, hogy nem vették észre a feléjük száguldó autókat, mivel körül se néztek az úttesten való átkelésnél...

Neked mi a véleményed róla?

Olvasd el ezt is!
Téged is elkapott a Pokémon-láz?
Naná, nem bírom abbahagyni!
Neeem! Hülyeségnek tartom.
Megosztom az eredményt

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!