A nap cikke

Kiderült: így lépnek félre a legtöbben egy kapcsolatban

A megcsalás sokféle módon történhet, de most már azt is tudjuk, melyik a leggyakoribb.

Még több olvasnivaló

5 éve, hogy elindult: így változtatott meg minket a Tinder

Mindenki a Despacitót hallgatja, most pedig itt a magyar változata!

Gonoszak voltak veled a gimiben? Így hat ki ez a korszak ma is az életedre

Megrendezték a világ legrondább kutyája versenyt: tényleg nagyon csúnyácska a győztes?

Ma 20 éves a Harry Potter-könyvsorozat! Íme, az írónő üzenete, meg a kedvenc sztorijaink + még a Facebookod is ünnepel

Ez a 10 dolog (állítólag) balszerencsét hoz az esküvőn

Ezt ki ne hagyd: nézd meg elsőként a BRAINS vadi új klipjét!

5 mód, ahogyan a megcsalás után megváltozik a kapcsolatod

5 tuti hely, ahol drukkolhatsz a magyaroknak Budapesten

Budapest Park Facebook
5 tuti hely, ahol drukkolhatsz a magyaroknak Budapesten
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Olyan szórakozóhelyeket mutatunk, ahol mehetnek a nagy közös meccsnézések az EB ideje alatt.

A nyár első fele a fociról szól és szerencsére minden erőnket beleadva drukkolhatunk a magyaroknak is a labdarúgó EB ideje alatt. Reméljük, hogy minél tovább! Ha igazi nagy, közös meccsnézésre vágysz a barátokkal együtt, rengeteg hely közül választhatsz Budapesten, melyek közül most összegyűjtöttük öt kedvencünket.

1. Szabadság tér - Foci Mozi

A tér sok szurkoló kedvence, mert tágas, jól kialakított infrastruktúrával rendelkezik (már ami az ételeket és italokat jelenti) és könnyen megközelíthető. Ráadásul egészen egyszerűen belefuthatsz itt olyan drukkerekbe, akik osztják a szimpátiádat és már lehet is együtt buzdítani a csapatot. Ide akár egyedül is érkezhetsz, hamar lesz társad a rajongásban.

2. Futball-sziget

A Margit-szigeten kialakított óriási foci-buli az egyik hivatalos szurkolóhelye az EB-nek fővárosunkban, éppen ezért nagyon sokan kíváncsiak itt a mérkőzésekre. Ezért tuti, hogy itt mindig rengetegen vannak, de aki ezt szereti, az nagyon fogja bírni. Ráadásul itt található a legnagyobb, egészen pontosan 144 négyzetméteres kivetítő, amit nagyjából mindenhonnan látni lehet. Gasztroélményből és italválasztékból nincsen hiány és sokféle sportos aktivitásban is kipróbálhatod magadat.

3. Budapest Park

Ha a meccs utáni mámorban egyből át is szaladnál egy koncertre, akkor a Park Sportkertjében a helyed, ahol mindig nagyszerű a hangulat. A szervezők ugyan itt nem készültek az előbbihez hasonló giga kivetítővel, de az a 15 négyzetméteres darab is elég mindenre, amire kell. A magyar mékőzéseket egyébként 3 kivetítőn adják, nem csak a Sportkert területén, úgyhogy biztosan nem fogsz lemaradni semmiről!

4. Terasz Budapest

Aki egy igazán csajos-lazulós helyre vágyik, a KIOSK-kal szemben megtalálja a számítását! Csak az Erzsébet-híd pesti hídfőjéhez kell menni és már ott is vagy, aztán ha van hely huppanhatsz a koktélok közé, meg a kivetítő elé. A meccs mellé bónuszként kapsz egy elég dögös panorámát is, szóval ha barátnőkkel kelsz útra, érdemes itt kikötni.

5. Akvárium EB Terasz

A pestiek kedvelt találkozóhelye is focilázban ég. A jól ismert lépcsőkön ülve nem is rossz dolog együtt drukkolni kedvenceinknek, miközben rengeteg új embert is meg lehet ismerni. Persze zsúfoltságra számítani kell, ezért hasznos időben érkezni, vagy foglalni, ha ülőhelyet is vadásznál magadnak - de az biztos, hogy hatalmas dolog, amikor együtt üvölt az egész Akva egy-egy gól után.

Melyik helyen nézed a legközelebbi meccset?

5 éve, hogy elindult: így változtatott meg minket a Tinder

„Hogy röpül az idő!” – már öt év is eltelt azóta, hogy elindult a Tinder, ezalatt 8 milliárd match jött létre, a randizási szokásokat pedig alaposan átalakította ez az applikáció!

Mindenki a Despacitót hallgatja, most pedig itt a magyar változata!

Tuti, hogy mostantól ezt hallgatod minden buliban!

Többé nem titok! Ha egy pasi ezt csinálja, sokkal jobb lesz vele a szex

Egy felmérésből kiderült, milyen típusú pasival a legjobb ágyba bújni!

Gonoszak voltak veled a gimiben? Így hat ki ez a korszak ma is az életedre

Sokat számít, milyen élményekkel gazdagodtál a gimiben, ugyanis ezek a mai napig befolyásolják a személyiségedet. A kérdés már csak az, hogy pozitív vagy negatív értelemben?

Fizess elő 1 évre a JOY-ra 40% kedvezménnyel!

Csak 3600 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!