Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A világ legszomorúbb szülinapi fotója szorongatja az internetezők szívét világszerte

A világ legszomorúbb szülinapi fotója szorongatja az internetezők szívét világszerte
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Mi tényleg megkönnyeztük Hallee születésnapi bulijának történetét…

„Hallee izgatottan ült a partiján a barátaira várva, hogy együtt mulassanak a szülinapján...de a barátai soha nem érkeztek meg. Egyikük sem.” A szívbemarkoló fotón egy 18 éves lány látható, ahogy a saját szülinapi zsúrján ül, egyedül, tortába fojtva az elkeseredett sírását.

Az unokatestvére, Rebecca Lyn posztolta a képet Facebook oldalán, majdnem egy évvel a szomorú eset után, méghozzá azzal a céllal, hogy biztosítsa, hogy idén ne történjen ilyesmi. A kép jelenleg 134800 megosztásnál jár, és arra buzdítja az internetezőket, hogy küldjenek egy szülinapi képeslapot Hallee-nek, hogy a tavalyi év feledtetéseképpen az idei születésnapja hihetetlen élmény legyen számára.

Kérlek olvassátok el! Szükségem lenne egy szívességre!

"Ő az unokatestvérem, Hallee, hadd meséljek róla kicsit. Először is ő egy gyönyörű fiatal nő mind kívül mind belül, a mosolyával beragyogja a szobát. Vicces, kedves, törődő, okos, és atléta, puzzle bajnok, remek diák, és igazán jó barát. Hallee egy fantasztikus személy, egy olyan személy, akire büszke vagyok, hogy a rokonomnak mondhatom. Emellett ő egy személy, aki mellesleg autizmussal él. Ő azonban soha nem hagyta, hogy ez az apró részlet határozza meg, ki is ő, ezért nem is használom ezt a jelzőt arra, hogy leírjam, milyen is ő, mikor róla beszélek.

Közeleg Hallee születésnapja, és itt jöttök ti a képbe, hogy szívességet tegyetek...a képen Hallee látható a 18. születésnapján. Annyira izgatottan várta a partit a barátaival. Szeretett volna bowlingozni menni, mókázni, tortát enni és jégkrémet. A meghívók ki lettek küldve az osztálytársaknak és a környékbeli barátainak. Hallee izgatottan ült a partiján a barátaira várva, hogy együtt mulassanak a szülinapján...de a barátai soha nem érkeztek meg. Egyikük sem. A képen egyedül ünnepel, tortát eszik. Az unokatestvérem egy gyönyörű fiatal nő, aki fejben mindig is gyerek marad...szóval elképzelhetitek, mennyire összetört a szíve, és mennyire szomorú volt. Megbántották…

De ti most segíthettek, hogy fantasztikus legyen az idei szülinapja! Szeretném ha tömve lenne a postaládája szülinapi jókívánságokkal, mindenhonnan a világból. Hal imád levelet kapni, ez lenne a legjobb szülinapi ajándék, amit el tud képzelni. Ha a szívetek mélyén úgy érzitek, hogy tudtok pár percet szánni a napotokból egy képeslap megírására, örökké hálás lennék. Az édesanyjának is nagyon sokat jelentene, gondolhatjátok, milyen érzés lehet egy anyának, ahogy a gyermekét látja a tortájába zokogni a csalódottságtól. Ha valaki megérdemel egy igazán jó szülinapot, az ez a lány. Ha gondoljátok, osszátok meg ezt a posztot!

Hallee 19. születésnapja júliusban van.

Cím:

Hallee Sorenson

34 Wellesley Way

Bangor, ME 04401

Kérlek segítsetek, hogy emlékezetes legyen a szülinapja!

Köszönjük,

Becky <3"

Ugye milyen bájos kezdeményezés?


Mi már most tollat ragadunk!

Így sminkelj, ha kicsi a szemed

Íme hat könnyű lépés és sminktipp, hogy nagyobbnak tűnjön a szemed!

Nekünk Céline a kedvencünk, és neked? Íme a Billboard Music Awards legjobb szettjei

Mutatjuk, hogy mit viseltek a sztárok az idei Billboard Music Awards-on!

11 szextipp, ami feldobja a megszokottá vált házaséletet

Kapd elő ezt a listát, és ne félj használni!

Itt él Hajdú Péter: Less be a műsorvezető legénylakásába!

Egy kis betekintést engedett a helyre, ahol él.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!