A nap cikke

A világ 10 legidegesítőbb dolga: téged melyik zavar a leginkább?

Ordítanánk!

Még több olvasnivaló

Itt az első előzetes a Micimackó élőszereplős változatáról

BRÉKING: Kiderült Beyoncé ikreinek neve

5 tipp, hogy magabiztosabban érezd magad a konditeremben

Te tudod, mi történik, ha 4 évig nem dobod ki a szemetet? Megmutatjuk!

Micsoda szobák, micsoda színkavalkád! Erről a lakásról beszél most az internet népe

A tudósok kiderítették, mitől őszülhetsz meg fiatalon

Elakadt a lélegzetünk! Emma Watson virágos ruhájában karcsúbb, mint valaha

Elolvadsz! Bruno Mars gyerekkori fotója felrobbanatotta a cukiságbombát,

Itt a JOY napi horoszkópja!

Europress
Itt a JOY napi horoszkópja!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Tudni szeretnéd, mit üzennek neked a csillagok a mai napra? Akkor olvass tovább! Ezentúl naponta jelentkezünk horoszkópunkkal!

JOY NAPI HOROSZKÓP - 2016.MÁJUS 23.

KOS (március 21-április 20)

Vedd le nyugodtan a szemüveged, hisz többé nem kellenek dioptriák ahhoz, hogy megfelelőképp láss bizonyos dolgokat és így a számodra legmegnyugtatóbb döntést hozhasd meg. És ha már tisztábban látsz, nyugodtan leszállhatsz a trambulinról is, hisz felesleges céltalanul ugrálni olyasmi miatt, amiben úgy sem vagy kompetens, befolyásolni meg aztán főleg nem tudod.

BIKA (április 21-május 21)

Láttál már olyan farkast, aki rosszul alszik azért, mert a nyáj nem szereti? Na ugye, hogy nem! Neked sem kell aggódnod, mit gondolnak mások, egészen addig, amíg vállalható erkölcsi keretek között maradsz.

IKREK (május 22-június 21)

Egy 4000 méteres hegyen biztosan a csúcstámadás a cél és ha már elindultál, nem állhatsz meg most, 3950 méternél, ha eddig eljutottál! Gyűjtsd össze minden erőd, hisz az utolsó leheletig harcolni kell a célok eléréséért. Határ a csillagos ég!

RÁK (június 22-július 22)

Nem érted, hogyan lehetséges, hogy Te vagy az egyetlen aki tisztességesen játszik a társasjátékban. Nem érted, miért csalnak az emberek, amikor Te a tiszta játék híve vagy. Ne törődj semmivel és senkivel, csak játssz úgy, ahogyan eddig, hisz akkor nyugodt lélekkel nevethetsz a játék végén.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Csak azért, mert valaki irigy rád, mondván az ő kertjének füve haloványabb a Tiédnél, nehogy rosszul érezd magad! Lehet, hogy néhányan emiatt nem szívlelnek, de Te csak mosolyogni tudsz azokon a kicsinyes játékokon és trükkökön, amikkel borsót próbálnak törni az orrod alá. Nehogy visszaüss, mert csak még nagyobb sérülést okozol a már egyébként is sérült lelkeknek.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Jó lenne, ha másokra is legalább annyira számíthatnál, mint amennyire Te ott állsz nekik rendíthetetlen ólomkatonaként, felfegyverkezve, amikor ők bajban vannak. Semmi baj, attól leszel erősebb, hogy egyedül éred el az általad kitűzött célokat!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Örülnél, ha magad választhatnád meg a munkatársakat, de ideje belenyugodnod a ténybe, mely szerint sokkal könnyebb elfogadni a munkakerülőket, mint sem saját magad frusztrálni azon, kik és miért nem rendelkeznek ugyanazok munkamorállal, mint Te. A kiadott munkára fókuszálj, hisz attól nem lesz egyszerűbb Neked, hogy munka helyett ilyesmiken rágódsz.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mielőtt gondolkodás nélkül, karúszóval fejest ugrasz a két méter mély medencébe, nem árt újra átismételni a gyorsúszás régen tanult mozzanatait. Nem szégyen sekélyebb vízben kezdeni, hisz attól még nem leszel rosszabb úszó, mert határt szabsz a korlátaidnak.

Megmondják a csillagok...;)
forrás: Europress
Megmondják a csillagok...;)

NYILAS (november 23-december 21)

Vedd fel a szöges cipőt, hisz olyan ösvényen gyalogolsz, ahol nincs már turistajelzés sem, rengeteg az akadály, és sűrű a bozót is. Mindennek ellenére hallgass a megérzésedre, le ne térj az útról, hisz ha kitartasz, el fogod érni azt a célt, amely felé indultál.

BAK (december 22-január 20)

A jól megszokott, kissé nehezen induló hétfő ellenére ma az átlagosnál jobb kedved van, nem tud befolyásolni mások hét eleji depressziója sem. Bonts ki egy üdítőt, nyalj el egy fagyit, hisz pontosan tudod, attól, mert magadba fordulsz, még nem lesz könnyebb az Élet.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ha elbizonytalanodtál, érdemes mások véleményét kikérni, hisz nem biztos, hogy a forró fejjel, meggondolatlanul elvégzett feladat ugyanolyan eredményes lesz majd, mint a higgadtan, racionálisan végiggondolt. Adj időt magadnak és kérdezz meg másokat, akik számodra is hitelesek. Ott lesz a megoldás, ahol megtalálod az arany középutat.

HALAK (február 20-március 20)

Milyen jól esne, ha mások néha a fejedbe látnának, ha empátiát gyakorolva próbálnák megérteni azt, ami benne zajlik. Vagy ha a bizonytalan kérdésekre és érzésekre valaki helyetted találna megoldást. Amennyiben sikerül ilyet találnod, talán könnyebb lesz a választ is meglelni. Nyiss az emberek felé!

Olvasd el ezt is!
Napi horoszkóp június 24.: a Nyilasok elég bátrak, hogy kilépjenek egy bizonyos helyzetből, a Halaknak a siker érdekében taktikát kell változtatniuk

Hétvégén sem érdemes kihagynod a horoszkópodat, mert mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok!

Mindenki kiakadt Khloé Kardashian szettjén: Szerinted durva?

Kevésen múlt, hogy nem tiltotta le az Instagram.

Ezek a hollywoodi sztáranyukák vállvetve küzdenek azért, hogy senkinek se kelljen választania, pelenkát vagy ennivalót vegyen-e a gyerekének

Úgy tűnik, Amerikában sincs mindenütt kolbászból a kerítés. Sok családnak nem telik pelenkára, ami nem csak higiéniai hátránnyal jár. Jennifer Garner, Kate Hudson, Jessica Alba, Kerry Washington is aktívan támogatja az ügyet.

Fizess elő 1 évre a JOY-ra 40% kedvezménnyel!

Csak 3600 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!