Az álom munkahelyeden dolgozol?

Az álom munkahelyeden dolgozol?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Töltsd ki tesztünket, és nyerj egy páros mozijegyet!

Te is azok közé tartozol, akik nemcsak túlélni, hanem megélni akarják az életüket? Ez a hozzáállás minden területen a mottód lehet – a magánéletben és a munkában egyaránt. De vajon mi kell ahhoz, hogy igazán jól érezd magad a munkahelyeden? A Groupama Biztosító kutatása alapján sokak szerint fontos szempont a magas fizetés (a megkérdezettek 59%-a gondolja így), ám ennél mégis többre vágyunk. Az ideális állásnál döntő fontosságú a jó légkör, azaz hogy kedveld a munkatársaidat, szívvel-lélekkel tudd végezni a feladatod – legyen kreatív, érdekes és emberközpontú. Az sem mellékes, hogy mennyit kell ingázni az otthonod és a munkahelyed között, hiszen minél kevesebbet utazol, annál több időd jut másra, például a kikapcsolódásra.

Tudjuk, mire vágyunk, de meglepő módon nem ugyanezek a szempontok vezérelnek minket, amikor a gyakorlatban munkát választunk. Az emberek több mint felének a legfontosabb igénye a biztonság, vagyis, hogy legyünk bejelentve, ezt követi a munkahely közelsége, majd a jó közösség. A kutatásban résztvevők csupán ötödénél szerepelt elvárásként a magas jövedelem, és az eredmények alapján a karrierlehetőség is kevésbé számít a valós választásunkban. Érdekes tény viszont, hogy fontosnak tartjuk, hogy büszkék lehessünk a munkahelyünkre, hiszen a munkáltató vállalat hírnevét kétszer fontosabbnak véljük a valós választások során, mint amikor ideális munkahelyként gondolunk rá.

Kép

Az, hogy a fontossági sorrend eltér az ideális és a tényleges munkahelynél, azt mutathatja, hogy sajnos gyakran megalkuszunk, és az álmaink követése helyett inkább kompromisszumot kötünk. De nem feltétlenül kell ennek így lennie! Ez egyrészt rajtad múlik, másrészt a vállalaton, ahol dolgozol. A Groupama Biztosító szerint sokat tehetnek azért a munkáltatók, hogy az alkalmazottaik úgy érezzék, a munkahelyük a lehető legközelebb áll az igényeikhez. Miért érnéd be kevesebbel?

Szeretnéd megtudni, hogy a Te állásod tökéletes-e? Válaszolj az alábbi kérdésekre, és kiderül, hogy álmaid munkahelyén dolgozol-e?

A kérdőívet kitöltők között 5 db két személyre szóló mozijegyet sorsolunk ki, melyet három hónapon belül beválthatsz az ország bármelyik Cinema City mozijának filmvetítésére.

Kép

.
Töltsd ki a tesztet, tudd meg, vajon álom munkahelyen dolgozol -e, és nyerd meg a páros mozibelépőt!

A NYEREMÉNYJÁTÉK LEZÁRULT! A NYERTESEKET HAMAROSAN EMAIL-BEN ÉRTESÍTJÜK!

JÁTÉKSZABÁLY

A tudósok kiderítették, mitől őszülhetsz meg fiatalon

Ha tudod az okát, könnyebben elkerülheted.

Elakadt a lélegzetünk! Emma Watson virágos ruhájában karcsúbb, mint valaha

Nincs kétség, Emma egy életre kelt Disney-hercegnő

Alma a fájától: híres apák és fiaik, akiket ritkán lehet egy fotón látni

Ha nem látnád őket egymás mellett, vajon felismernéd, hogy melyik híres színész fiáról van szó?

Tudatos nevelés: 7 dolog, amit nem tudtál az Obama-lányokról

Michelle és Barack Obama nem véletlenül volt következetes! Ilyen nevelést kaptak tőlük a lányaik.

Fizess elő 1 évre a JOY-ra 40% kedvezménnyel!

Csak 3600 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!