Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Sok kicsi sokra megy - Ezeknek a szervezeteknek adják adójuk 1%-át a JOY szerkesztőségének tagjai

Sok kicsi sokra megy - Ezeknek a szervezeteknek adják adójuk 1%-át a JOY szerkesztőségének tagjai
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A személyi jövedelemadó-bevallásban nincs semmi jó, csak a gond és a stressz van vele. Vagy mégsem? Május 20-ig ne feledkezz el nyilatkozni arról, kinek adod adód 1%-át!

Balogh Edina főszerkesztő
Magyar Hospice Alapítvány
hospicehaz.hu, 19663258-2-41
„Kezdő újságíró koromban találkoztam először a Hospice Alapítvánnyal. Riportot készítettem a munkájukról, mindennapjaikról, működésükről. Mélyen meghatott, hogy önkénteseik feltétel nélkül megtesznek bármit azért, hogy enyhítsék a gyógyíthatatlan betegek testi-lelki fájdalmait. Többször jártam a Hospice Házban is Budapesten, de akkor még nem sejtettem, hogy évek múltán majd eljön a pillanat, hogy én is a segítségüket kérem. Aztán megtörtént a baj, összeomlott minden, amikor családom egyik tagja megbetegedett. És a helyzet csak egyre rosszabb lett. Amikor már eltűntek az orvosok, ők még mindig ott voltak és tették a dolgukat. Máig hálás vagyok nekik ezért.”

Rinyu Piroska szépségszerkesztő
Együtt a Daganatos 
Gyermekekért Alapítvány
daganatosgyermekekert.hu
18356076-1-03
„Megérintenek a beteg gyerekek, hiszen ők még nem is értik, miért kell ennyit kórházba járni ahelyett, hogy a játszótéren szaladgálnának. Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány segít a gyerekek szállításában, a hosszú kezelések idején mama-lakásokban éjszakázhatnak 
a vidéki szülők és a rehabilitációs központban terápiás programokkal

Olvasd el ezt is!

Tamás Anita főszerkesztő-helyettes

Retriever Rescue 
Fajtamentő Egyesület
retrierhelp.hu, 18618066-1-11
„A Retriever Rescue fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy a gazdátlan és sanyarú sorsú retrieverek ebhez méltó életet élhessenek, hiszen a labrador és golden retrieverek a leginkább emberközpontúbb kutyák, akik arra születtek, hogy boldoggá tegyék gazdájukat. Fülöp, az én goldie-m is bearanyozza az életem már több mint hat éve.”

Tarapcsák Dalma szerkesztő
Mályvavirág Alapítvány
malyvavirag.hu, 18504530-1-04
„A Mályvavirág Alapítvány a méhnyakrákos nők gyógyulásának segítésére jött létre, illetve a megelőzés fontosságának tudatosítására. Évente több százan halnak bele a betegségbe, amely szinte teljesen elkerülhető lenne. Sajnos a környezetemben is akadt olyan hölgy, akinél már túl későn vették észre a betegség tüneteit, így különösen fontosnak érzem, hogy az éves szűrés jelentősége minél több nőben tudatosodjon!”

Olvasd el ezt is!

Galgóczy-Kövér Viktor 
multiplatform művészeti igazgató

Bátor Tábor Alapítvány
batortabor.hu, 18107913-1-41
„A Bátor Tábor terápiás táborokat szervez súlyos beteg gyerekeknek és családjaiknak, hogy élményeket és megerősítést adhasson nekik. Négygyermekes apaként a gondolat is megrémít, milyen küzdelmeket kell kiállniuk ezeknek a beteg kicsiknek, de hiszem, hogy a táborban töltött időszak elősegítheti gyógyulásukat.”

Te tudod már, hogy kinek adod az adód 1%-át?


Ha nem, reméljük, hogy tudtunk néhány ötletet adni!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!