Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 jel, hogy a lányodból igazi bajos csaj válhat

5 jel, hogy a lányodból igazi bajos csaj válhat
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
De ezt megakadályozhatod, csak figyelj a jelekre!

1. Szeret főnökösködni, utasítgatni és dirigálni.

Akármilyen kicsi még, akkor is figyelni kell erre, hiszen a legtöbb gyerek hisztis, akaratos ugyan, de azért van egy határ, amit általában nem lépnek át. Viszont ha extrémen szereti utasítgatni a körynezetét, akkor sajnos valószínű, hogy a barátnőivel, ovis társaival is hasonlóan bánik.

2. Sokat fenyegetőzik.

Hallottad már, hogy a lányod ilyesmit mond egy másik kislánynak? "Ha nem csinálod ezt vagy azt, akkor elmondom anyukádnak, a tanárnőnek és az összes barátodnak!" Nos, itt az ideje közbelépni, ugyanis mások fenyegetése (legyen az akármilyen ártatlan is) nem szép dolog, sokat árthat a másik embernek. Próbálj meg elbeszélgetni vele erről!

Kép

3. Sokat titkolózik, de a legtöbbször a végén mindent kifecseg neked.

Valószínűleg a barátnőivel is ezt teszi. A lányok DNS-ébe van kódolva a titkolózás, illetve a pletykaéhség is, ez pedig együtt elég szerencsétlen párosítás. A titkok kifecsegésével, pletykálkodással ugyanis óriási balhékat lehet kirobbantani, arról nem is beszélve, hogy súlyosan megbánthatja vele azt az illetőt is, akinek a titkát "őrizte".

4. Egy-egy sértés vagy rossz cselekedet után mindig elmondja: "Csak vicceltem!"

Persze ezt kisgyerekként tényleg sokszor mondtuk mi is, de fontos elmagyaráznod a lányodnak, hogy ez az egyetlen rövid mondat nem teszi jóvá az azt megelőző rossz viselkedést vagy sértést.

5. Fontos neki a népszerűség.

Legyen bármilyen fiatal is, neki igénye, hogy sok-sok barát vegye körül és mindenki imádja. Mindig van egy legjobb barátnője is, akit viszont kb. hetente lecserél.

A te lányodra hány pont igaz?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!