Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

6 trükk, amivel villámgyorsan megtanulhatsz bármilyen nyelvet

6 trükk, amivel villámgyorsan megtanulhatsz bármilyen nyelvet
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A példa Matthew Youlden, aki 9 nyelven beszél folyékonyan, és több mint egy tucatot megért. Oly módon vált egyik nyelvről a másikra, ahogy egy kaméleon változtatja a színét. Ha azt hiszed, hogy soha nem fogsz megtanulni anyanyelvi szinten egy másik nyelvet, akkor csak figyelj!

1. Menj le egy gyerek szintjére

Ez nem azt jelenti, hogy vágd ki a hisztit ha nem megy valami - csak próbálj meg úgy tanulni, mint a gyerekek. Köztudott, hogy az apróságok gyorsabban és jobban tanulnak. "Agya, mint a szivacs" szokták mondani. Pedig már több kutatás is bebizonyította, hogy nincs közvetlen kapcsolat a életkor és a tanulási képességek között. A kulcs a gyermeki attitűd: hiányzik az öntudat, a vágy, minden csak a játékról és az érdeklődésről szól, nem félnek a hibáktól. Nálunk a hiba tabu, míg egy gyereket nem érdekel, csak mondja és mondja tovább...

gif

A többi nyelvtanulási tippért kattints ide!

Az idei nyár szandáltrendje: átlátszó pántok

A láthatatlan pántokat már most imádjuk!

6 ember, aki tönkreteheti a kapcsolatod

Hiába fekszel egy ágyban egyetlen emberrel, az agyadban mégis jóval többen motoszkálnak. És igen, sajnos a "kedves” ismerősök nem mindig tesznek jót a párkapcsolatodnak.

Napi horoszkóp május 26.: az Ikrek váratlan helyről és személytől kapnak segítséget, az Oroszlánok rátermettségüket bizonyíthatják

A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, mert ma is fontos üzeneteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

20 szuper frizura göndör hajúaknak

Nem csak az egyenes hajból lehet sok mindent kihozni!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!