A nap cikke

X-faktoros kolléganőjével jött össze ByeAlex

Májusban melegedett össze a páros.

Még több olvasnivaló

Te tudod, mi történik, ha 4 évig nem dobod ki a szemetet? Megmutatjuk!

Micsoda szobák, micsoda színkavalkád! Erről a lakásról beszél most az internet népe

A tudósok kiderítették, mitől őszülhetsz meg fiatalon

Elakadt a lélegzetünk! Emma Watson virágos ruhájában karcsúbb, mint valaha

Elolvadsz! Bruno Mars gyerekkori fotója felrobbanatotta a cukiságbombát,

Utazzunk a nyárban: ilyen volt az '50-es évek divatja

Így használd a mágikus önbarnítót: 10 pofonegyszerű hack, ha csokibarna sellőként vonulnál a Balcsi partján

Ezek a jelek bizonyítják, hogy elkezdtél továbblépni az exeden

4+1 ok, amiért jobb lett az életem, amióta macskám van

4+1 ok, amiért jobb lett az életem, amióta macskám van
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Szögezzük le, nem vagyok egy tipikus macskás lány, mert imádom a kutyákat is, csak épp a mostani élethelyzetembe a cica jobban passzol. Viszont annyira hozzám (és a fiúmhoz) nőtt a kis szőrmók, hogy el sem tudnám képzelni nélküle az életemet!

Tavaly érkezett hozzánk Bonifác (a barátainak csak Boni), a cuki sziámi fiú, aki miatt minden napunk vicces, vidám, és akit imádunk. És aki miatt már csak nem egy pár vagyunk, hanem egy kis család!

1) Kezdjük azzal, hogy minden egyes napom úgy indul, hogy nagyjából az ébresztő csörgése előtt 10 perccel valaki el kezd játszani a hajammal, majd kapok pár cicapuszit az orromra. Mennyivel jobb erre kelni, mint az idegesítő csörgésre, nem?

2) Soha nem maradok egy percre sem egyedül, mert valaki minden lépésemet kíséri, és egy pillanatra sem hagy magamra. A jobb lábam mellett jön folyton, ha pedig megállok, felágaskodik. Soha többé magány!

Boni es a reggeli kávé - ilyenkor meg ő; sincs a legjobb formájában!
Boni es a reggeli kávé - ilyenkor meg ő; sincs a legjobb formájában!

3) Sokkal magasabb lett a fájdalomküszöböm, amióta velünk él. A kezem és nagyjából az egész testem tele van karmolásokkal, így egy bizonyos szintu fájdalmat megtanultam kizárni. Már az sem kottyan meg, amikor valaki az éjszaka közepén a tuéles fogaival a lábujjamba harap… csak úgy szórakozásból!

4) Bár még nincs gyerekem, biztosan szeretnék a jövőben. Így az valójában egy bemelegítés a gyereknevelésre, hogy egy cicát tanítok meg arra, hogy asztal tiltott terület, és lehetőleg ne szedje szét a lakásban található összes függönyt.

A legjobb dolog benne, hogy el sem lehet mondani, mennyire szeretem, és mennyire jó érzés tudni, hogy valaki ennyire viszont szeret engem! (Egy kis bocsánatkéréssel tartozom a szerelmemnek emiatt a kijelentés miatt, de így volt szép a lezárás.)

Az ártatlan cicaszemek
Az ártatlan cicaszemek
Rajongók, figyelem! Elkészülhet a Jóbarátok spin-off sorozata, méghozzá ezzel a szereplővel

Joey különálló sorozata nem lett valami nagy siker, de a készítők most ismét megpróbálkoznának egy spin-offal – csakhogy ezúttal valaki más főszereplésével.

Te tudod, mi történik, ha 4 évig nem dobod ki a szemetet? Megmutatjuk!

Elgondolkodtál már valaha azon, mennyi szemetet halmozol fel egy év alatt? Egy fotós most nagyon különleges módon próbálja felhívni a figyelmet korunk egyik legnagyobb problémájára.

Fizess elő 1 évre a JOY-ra 40% kedvezménnyel!

Csak 3600 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!