Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

"A London ostroma híven tükrözi a mostani fenyegetettséget"

"A London ostroma híven tükrözi a mostani fenyegetettséget"
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Exkluzív interjúnkat olvashatod Aaron Eckharttal, a film egyik főszereplőjével.

Mike Banning újra felveszi a kesztyűt a terroristákkal szemben, és megmenti az USA elnökét, akit megint Aaron Eckhart játszik. A március 10-én a mozikba kerülő Támadás a Fehér Ház ellen 2. – London ostroma kapcsán mondja el, milyen volt a forgatás.

Aaron Eckhart: Azt hiszem, már mindenki nagyon várja, hogy Mike Banning (Gerard Butler) megint megmentsen mindenkit.

Igen, sokan várják a folytatást. Tudna mesélni kicsit a filmről?

A.E.: Londonban vagyunk a brit miniszterelnök temetésén. A világ minden fontos vezetője részt vesz rajta, de a dolgok nagyon rosszra fordulnak. Miután felrobbantották a Fehér Házat, azt hiszem a készítők úgy gondolták, valami sokkal durvábbnak kell történnie, amely az egész világot megmozgatja.

Milyen volt a forgatás?

A.E.: Nagyon intenzív volt a sok gondosan megkoreografált akció- és harcjelenet miatt. De nagyon intenzív volt azért is, mert nagyon aktuális kérdést feszeget a film. A filmkészítés a korunk tükre. A forgatás alatt végig azon imádkoztunk, hogy most, a nagyfokú készenlét mellett nehogy valami olyasmi történjen meg, amiről épp forgatunk. És habár ez egy nagyon szórakoztató film, nagyon veszélyes világban élünk, amely arra emlékeztet, hogy szükségünk van hősökre, akik megvédenek minket.

Kép

Sok akciójelenetet forgatott?

A.E.: Közel sem annyit, mint Gerard Butler, aki megint a testőrömet játsza. De már az is veszélyes volt, hogy egyáltalán benne vagyok a filmben. Mindenkinek tökéletesnek kellett lenni minden egyes nap, mivel a jelenetek annyira meg voltak koreografálva, minden lépés annyira át volt gondolva, mint egy tánc, nehogy valaki megsérüljön. Robbantások, fegyverek mindenfele. Az autók igaziak, így amikor azt telepakolják puskaporral és felrobbantják azokat, fejedre eshetnek dolgok.

Kép

Milyen volt még egyszer eljátszani az USA elnökét?

A.E.: Ez volt az első filmem, amelynek a folytatásában is szerepeltem. Fura volt visszatérni egy olyan projektbe, ahol az előző film szereplőinek és stábjának nagy része is visszatért. Általában ha elkezdődik egy film forgatása, olyan, mint az első nap az iskolában: több száz új emberrel találkozol, de most ez más volt, és egyben nagyon kényelmes. A karakteremhez sem kellet kutatást végezni, csak simán belecsúsztam Asher elnök szerepébe újra.

Lesz harmadik rész?

A.E.: Ha lesz is, én már nem leszek elnök, mivel lejár a mandátumom. Abban már csak golfozgatok, és csak látogatóba érkezik hozzám Gerard is és a rosszfiúk is.

Kép

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!