Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Végreee!!! J.K. Rowling új Harry Potter sztorit ír

Végreee!!! J.K. Rowling új Harry Potter sztorit ír
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A potterheadek tűkön ülve várták ezt a pillanatot!

Mindenkit érdekel, mi is történt Harry-vel és barátaival a Roxfort után, ám eddig úgy tűnt, J.K. Rowling nem tervez több Harry Potter témájú könyvet írni. Mostanáig! Eddig a Harry Potter és az elátkozott fiú kétfelvonásos darabján dolgozott serényen, ám most bejelentette, papírra is veti a színdarab történetét.

Idén nyáron, július 31-én, Harry születésnapján kerül a boltokba, az írónőnek 8 év után ez az első írásos munkája, ami kapcsolódik kedvenc varázslatos történetünk szereplőihez. Sajnos azonban nem regényre számíthatunk, „csupán” a színdarab forgatókönyvére. Mindez persze azoknak így is nagyon jó hír, akiknek nem lesz lehetőségük bejutni a Londonban játszott darabra.

Mindig is nehéz volt Harry Potternek lenni, és most sem lett egyszerűbb a helyzet, hogy a Mágiaügyi Minisztérium túldolgoztatott alkalmazottja, férj, és három iskoláskorú gyerek édesapja. Míg Harry az újra és újra felelevenedő múlttal viaskodik, addig legkisebb fiának, Albusnak egy olyan családi örökség súlyával kell megbirkóznia, amit ő soha nem akart. Ahogy a múlt és jelen vészjóslóan fűződik össze, apa és fia is megismeri a kellemetlen igazságot: néha a sötétség a legváratlanabb helyekről bukkan elő.

- írja a 7. Harry Potter könyv után 19 évvel játszódó történet összefoglalója.

Mit szólsz, te megveszed majd a szkriptet?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!