Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

11 lakberenderendezési tanács anyáktól

11 lakberenderendezési tanács anyáktól
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nem tudjuk, hogyan csinálják, de idővel általában bebizonyosodik, hogy az anyáknak mindig, mindenben igazuk van. Fogadjátok hát meg a lakberendezéssel kapcsolatos tanácsaikat is! Érdemes. Most is.

13 dolog a lakásban, ami több takarítást igényelne!

1. Akárcsak a divatban, soha ne költs sok pénzt éppen aktuálisan divatos, trendi lakáskiegészítőkre. Jövőre, vagy 2 év múlva, amikor már nem lesz divat, nagyon fogod bánni, hogy annyit kiadtál rá.

2. Ne félj a különböző minták párosításától. Csíkos és pöttyös (is) nagyon jól mutat együtt.

3. Használj akasztót! A legtöbb ruhát lehet így tárolni, nem gyűrődnek és jobban is mutatnak fellógatva. Íme egy kis segítség, mely ruhákat lehet felakasztani.

4. Ha nem akarsz túl sokat foglalkozni, sem költeni függönyre, akkor válassz sima, egyszerű, fehér lenvászon függönyt, mert egyszerű tisztítani és mindenhez megy.

5. Színek szerinti sorrendben tárold a ruháidat, mert így könnyebben megtalálod majd, amelyiket épp keresed.

Íme 7 sztárcsemete cuki babaszobája!

Kép

5 szín, amit tüntess el az otthonodból, mert megbetegítenek!

6. Soha ne add el az antik dolgaidat. Egyrészt mert nagyon jól mutatnak még egy modern stílusú lakásban is, másrészt minél öregebb, annál értékesebb lesz!

7. Ha szőnyeg, akkor csakis monokróm vagy szizál szőnyeg.

8. Fektess nagy hangsúlyt a világítás kialakítására és a tökéletes lámpák, lámpabúrák kiválasztására. A fényforrás adja ugyanis meg a helység hangulatát.

9. Olyan bútorokat és szőnyegeket vásárolj, amit könnyű tisztán tartani. Pláne, ha olyan háziállatod van, amely hullajtja a szőrét.

10. Szobánként egynél több falon ne legyen sűrű mintájú tapéta, mert meg fogsz őrülni a látványtől.

11. Utazásaid, nyaralásaid során vásárolj lakásba való tárgyakat, kiegészítőket. Feldobja otthonodat, ráadásul (remélhetőleg) mindig kellemes érzések fognak majd el, ha rájuk pillantasz.

Így még sose láttad! Itt éltek a Gossip Girl sztárjai!

A kereséshez kezdj el gépelni!