Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

SKiCC: a lány, aki kiszínezi az életed

SKiCC: a lány, aki kiszínezi az életed
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Te tudod mi az a SKiCC? Az biztos, hogy ha meglátod ezeket a rajzokat, te is szeretnél majd magadról egyet!

László Judit különleges grafikái nagyon hamar népszerűek lettek, ami nem is csoda: a tehetséges lány ugyanis szó szerint kiszínezi az életed, ha kéred! Vele készült interjúnkban elárulta, hogyan inspirálódik és milyen technikával készíti a SKiCC-eket,

Honnan jött az ötlet, hogy ilyen stílusú grafikákat készíts és mikor indult el a saját vállalkozásod?

LJ: Elég régóta foglalkozom grafikával és azon belül is illusztrációk készítésével. A munkáim során valahogy mindig próbáltam a grafikákba is belecsempészni a kézi rajz stílusát, de nem mindegyik feladatba fért ez bele. Így volt idő, hogy nem is nyúltam ehhez a technikához. Az előző munkahelyemen egy nagyon kedves kollégám és barátom, Réka találta ki a SKiCC-et mint "terméket". Mivel sokat dolgoztunk együtt így ismerte a stílusom és szerette a rajzaimat, ezért egyszer szülinapjára valami különleges, egyedi dolgot szerettem volna neki adni. Ekkor jött az ötlet, hogy lerajzolom őket. Ezzel indult útjára a SKiCC. :) A vállalkozást jóval később, 2015 november végén indítottam el.

SKiCC szelfi: Judit és barátja életében a kutyáik nagyon fontos szerepet játszanak
SKiCC szelfi: Judit és barátja életében a kutyáik nagyon fontos szerepet játszanak

Milyen eszközökkel dolgozol?

LJ: Elsősorban digitális rajztáblával dolgozom, de készítek vázlatokat papíron is. Viszont a végső rajzok mind digitálisan készülnek, erre is építettük fel a SKiCC-et, hogy gyors és könnyen elérhető legyen bárhol is van az ember a világon. Így elég csak egy levélváltás és email-ben már érkezik is az elkészült kép. A stílusomat egyszerűnek, lendületesnek, vázlatosnak mondanám, ez jellemzi leginkább a rajzaim.

Réka és Robi SKiCCe
Réka és Robi SKiCCe

Melyik volt az eddigi legkülönlegesebb kérés/megkeresés?

LJ: A legkülönlegesebb talán a napokban érkezett. Nagyon tetszett és kihívásnak is éreztem a feladatot: egy lány azzal keresett meg, hogy van egy példaképe, akit nagyon szeret és azt szeretné, ha az ő életébe rajzolnám bele a saját családját. Ez azért is nehéz, mert itt egy már meglévő személy személyiségjegyeibe kell beleépíteni egy másik ember személyiségjegyeit, ami egy ilyen vázlatos és kevés részlettel rendelkező technikánál különösen nagy odafigyelést igényel.

Mivel foglalkozol még a "skiccelés" mellett és mik a hobbijaid?

LJ: A SKiCC-elés mellett freelancer grafikusként dolgozom. Ez azért szuper, mert van két gyönyörű parson russel terrierem, akik sok figyelmet igényelnek. Így mivel otthonról dolgozom, ezt nagyon jól össze tudjuk egyeztetni. Azt hiszem, hogy ők a hobbijaim is! :)

Miért szereted ezt a műfajt? Van nehézsége?

LJ: Az a jó a skiccelésben, hogy akárkiről készül a kép, mindenkinek egy kicsit bele kell bújnom az életébe és kicsit közelebbről megnéznem a részleteket. Nem elég egy kép, egy kicsit meg kell ismernem a szereplőket, hogy hitelesen vissza tudjam adni a pillanatukat. Így akit lerajzolok, kicsit meg is ismerem. Azt hiszem nekem ez maga a kihívás.

Gabi és Dávid esküvőjének és eljegyzésének helyszínét ötvözte a képen Judit
Gabi és Dávid esküvőjének és eljegyzésének helyszínét ötvözte a képen Judit
Judit képei rövid idő alatt elképesztően népszerűek lettek
Judit képei rövid idő alatt elképesztően népszerűek lettek

Te is szeretnél magadról ilyen képet?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!