Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Büntetlenül űznek sportot az állatkínzásból - Tehetsz ellene!

Europress
Büntetlenül űznek sportot az állatkínzásból - Tehetsz ellene!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A deteki alpolgármester fia halálra vert egy kutyát, ennek kapcsán indult el az aláírásgyűjtés.

Tavaly nyáron készült felvétel került napvilágra a napokban, a deteki alpolgármester tizenéves fia agyonvert egy kiskutyát - a kegyetlen videót inkább nem mutatnánk meg... Bizonyíték van rá, hogy ő tette, mégis büntetlenül megúszhatja az egészet, ugyanis az esetek túlnyomó többségében vádemelés sem történik, illetve ha meg is történik, nem kap igazán erős büntetést, letöltendő börtönbüntetést az elkövető.

Az állatkínzás büntetésének magyarországi helyzetéről a JOY Kutyadolog blogján olvashatsz részletesebben:

Megdöbbentő számok az állatkínzás helyzetéről magyarországon - ahogy még nem láttad.

A videón szereplő személy a deteki alpolgármester, Gulyás Erzsébet kiskorú fia, aki állítása szerint azért ütötte agyon a kölyökkutyát, mert elütötte egy autó, és megkímélte a szenvedéseitől. Az már más kérdés, hogy ha valóban így lett volna, miért vették videóra, miért csinálta élvezettel, és miért nem az volt az első dolga, hogy állatorvost hív az elütött kutyához...Állatkínzás vádjával indult nyomozás, de szabadlábon védekezhetnek a feljelentést végző társával, ráadásul ott az enyhítő körülmény is , miszerint fiatalkorú.

Az emeberek fel vannak háborodva a történteken, zérótoleranciát követelnek az ilyen esetekre, életkortól függetlenül. és már több mint tízezren aláírták a petíciót (ITT te is megteheted). Az eset talán megmozgat annyi embert, hogy végre tényleg elérjenek valamit, és végre tényleg tegyenek valamit az ilyen szörnyűségek ellen!

Ezek az apróságok komoly károkat okozhatnak a kapcsolatodban

Vannak nyilvánvaló dolgok – például a hűtlenség –, amelyek aláássák a jó kapcsolatot a pároddal, és persze vannak olyan történések is, amelyek lassan settenkedve növelik a köztetek lévő távolságot.

Férjez ment a gyönyörű színésznő, Emmy Rossum - a ruháját érdemes megnézned!

Oltár elé állt kedvesével Hollywood egyik leggyönyörűbb színésznője.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!