Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

7 lakberendezési tanács harmincasoknak

7 lakberendezési tanács harmincasoknak
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha túl vagy a harmadik X-en, akkor ezeken a dolgokon ideje változtatnod otthonodban.

Így még sose láttad! Itt éltek a Gossip Girl sztárjaI!

1. Le a poszterekkel és az egyéb, diákévekből, esetleg tinikorból megmaradt dekorációval.

2. Nincs 6 egyforma tányérod, villád, de még poharad sem? Akkor ideje beszerezni egy szép teljes étkészletet, evőeszközöket és poharakat is. Ha lehet, mind menjen egymáshoz is, illetve otthonodhoz is.

3. A fotófal ideje lejárt. Szép keretben, elviselhető mennyiségű képpel a falon nincs gond. De az előhívott, celluxszal egymás hegyén-hátán rögzített közel 100 kép már nem neked való.

Kép

Álomlakás! Itt él a Vámpírnaplók sztárja, Nina Dobrev!

4. Gagyi díszek. Ideje lecserélni a régi, gagyi, olcsó lakásdekorációs elemeket. Persze, ezek között is lehet kincset találni, nem árt most már egy-két értékesebb, minőségibb dolgot is beszerezned.

5. Babzsák, papasan fotel, és egyéb valaha menőnek számító ülöhelyek. Egyrészt már rég nem trendik, másrészt nem is túl kényelmesek. Ideje beszerezni egy igazán kényelmes fotelt illetve székeket.

6. Üres alkoholos üvegek. Régen lehet, hogy menők voltak ezek is, de 30 felett már csak olyan üveget tarts meg, amiben van is még valami.

Spórolási tippek fiataloknak!

Kép

7. Szakad, foltos, kopott, kifakult, illetve túlságosan sokat mosott törülközők és ágyneműhuzatok. 2 szép garnitúra törülközőre és ágyneműhuzatra van szükséged, hogy amíg az egyik mosásban van, a másikat tudd használni. Ha viszont már túl öregek, cseréld le.

A kávézacc felhasználása otthon - 14 zseniális ötlet!

A kereséshez kezdj el gépelni!