Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 tipp, hogyan készíts különleges ünnepi fotókat

Europress
4 tipp, hogyan készíts különleges ünnepi fotókat
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Szebbek lesznek az idei karácsonyi fotóid, ha megfogadod ezt a néhány tanácsot!

1. Ne használj vakut!

Ha meghitt atmosztférát szeretnél teremteni a fotón, akkor ne használd a vakut! Az elkapott, spontán pillanatok sokkal jobban mutatnak így! Próbáld inkább manuálisan beállítani a fényeket, hidd el, a végeredmény magáért beszél majd!

2. Nem kell, hogy a gyerekek pózoljanak a fotón!

Ne tanítsd arra a gyerekeket, hogy a "Cheeese!" felkiáltásra azonnal pózba vágják magukat! Így sokkal hamisabbak a mosolyok és a pózok. Törekedj inkább arra, hogy igazi nevetéséket és boldog pillanatokat kapj el a kameráddal, ne beállított pózokat fényképezz!

Kép
forrás: Europress

3. Már a fotó készítésekor figyelj a kompozícióra és a kép széleire!

Fényképezéskor képzeld el, milyen lenne a fotó tárgya egy képkeretben. Próbáld meg úgy belőni a széleket, hogy ne maradjanak le fontos részletek a kész képről: például ha egy kisbabát fotózol és egész alakos képet szeretnél, akkor ne maradjon le a pici könyöke, lábfeje se, stb.

4. Mindig tartsd magadnál a fényképező töltőjét és egyéb fontos tartozékait!

Az ünnepi szezonban különösen fontos, hogy ne merüljön le a legváratlanabb pillanatban a géped, hiszen sok szép pillanatot szeretnél ilyenkor megörökíteni. Mindig legyen nálad a géped összes fontos tartozéka, hogy a laptopodra is könnyedén át tudd tölteni a fotókat, amikor csak akarod.

Kép
forrás: Europress

Te is szeretsz fotózni? Akkor csapj le a Videopart.hu ajánlatára, ahol kuponunkkal most 10%-kal olcsóbban juthatsz hozzá egy szuper fényképezőgéphez! További részletekért katt a dotd.joy.hu-ra!

Kép

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!