Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

22 dolog, amit J. K. Rowling 2015-ben árult el Harry Potterről

22 dolog, amit J. K. Rowling 2015-ben árult el Harry Potterről
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az írónő sűrűn válaszolgat a rajongók kérdéseire a Twitteren. Mikor van Sirius Black születésnapja? Ki az, aki még Voldemortnál is rosszabb? Melyik a kedvenc fejezete a hét kötetből? Ezekre a kérdésekre mind válaszolt, és még jó néhányra. Vigyázat, spoilerveszély!

J. K. Rowling, miközben újabb regényein dolgozik, arra is szakít időt, hogy válaszoljon a Twitteren áramló kérdésekre. A rajongói kérdések legtöbbje naná, hogy a bő 8 éve lezárult regényfolyamra vonatkozik. Ugyanakkor maga az írónő is feldob időnként egy-egy érdekes témát a Potter-univerzummal kapcsolatban.Most összegyűjtöttünk néhány különösen érdekfeszítő tweetet J. K. Rowlingtól, Harry Potter-témában.


1. Rowling kedvenc fejezete az összes HP-kötetből...

Kép

A Halál Ereklyéiből a harmincnegyedik. Egy másik tweetjében elmagyarázza, hogy „17 év munka után katartikus élmény volt megírni ezt a fejezetet.”


2. A filmbeli Malfoy sokkal sármosabb, mint amilyennek Rowling képzelte.

Kép

Tom Felton, aki Malfoyt játszotta a nyolcrészes Potter-mozifilm-sorozatban, egy tweetben kételkedésének adott hangot afelől, hogy Draco ügyesen forgolódott volna hölgytársaságban, ellentétben Ronnal. Rowling szerint viszont Malfoyt szeretik a lányok. „Nem a te hibád, Tom” – írja az írónő, majd persze hozzáteszi, hogy dehogynem.


Még több nemrég kiderült érdekesség a Harry Potter-univerzumról az evamagazin.hu oldalon!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!