Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Mindjárt itt a Télapó! Szuper hétvégi programtippek

Europress
Mindjárt itt a Télapó! Szuper hétvégi programtippek
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek

Mikulás és Advent az Állatkertben

Számos Mikulásos rendezvény és parti közül válogathatsz a következő pár napban, hiszen vasárnap december 6-án jön a Télapó! Épp ezért most hétvégén az állatkerti Mikulás, az adventi időszak második felében pedig örökbefogadási akció várja a nagyközönséget a Fővárosi Állat- és Növénykertben. December 5-én és 6-án, azaz most szombaton és vasárnap például az állatkerti Mikulással találkozhatnak a gyerekek, aki – természetesen a Krampusszal együtt – mindkét nap apró ajándékokkal várja az ifjúságot.

Az Állatkert – ahogy az év összes többi napján – az adventi időszakban és az ünnepek alatt is nyitva lesz. A legtöbb napon a szokásos téli nyitvatartási rend érvényes, csupán december 24-én és december 31-én lesz rövidített nyitvatartás.

Kép
forrás: PR

Próbálj ki egy új éttermet: megnyitott a Bellozzo!

Ez a fantasztikus új, olasz étterem a budapesti Oktogonnál nyitott meg nemrégiben. Fincsi tészták és kedves kiszolgálás: így tudnánk összefoglani röviden a tapasztalatiankat. A Bellozzo márkát az igazi, mindennapi olasz konyha hívta életre, amely arról szól, hogy táplálja a testet és a lelket is, anélkül, hogy elnehezítene. A bonyodalmak nélküli, mégis nagyszerű főzésben hisznek, erről pedig az olasz családi tűzhely szakácsai és szakácsnői rengeteget tudnak.

Pontos címük: 1066. Budapest Oktogon 1.

Kép
forrás: Facebook/Bellozzo
Kép
forrás: Facebook/Bellozzo

Wolf Kati koncert a Bazilikában

Már most szólunk, hogy december 9-én, azaz jövő szerdán Wolf Kati fog különleges adventi koncertet adni a budapesti Szent István Bazilikában. A koncerten Wolf Kati a saját repertoárjából válogat, de számos az ünnepi alkalomhoz illő dal is elhangzik majd. Ott a helyes, igaz?

Kép

Készíts új manikűrt a tél jegyében!

Frissítsd fel a manikűrödet is, hogy igazi téli hangulatba kerülj! A legújabb trend a kötött mintás köröm, amelynek elkészítése egyáltalán nem nehéz. Itt adunk hozzá néhány tippet, ha neked is megtetszett!

Kép
forrás: Instagram

Neked mi a terved a 2. adventi hétvégére?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!