Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

"Az első emlékem talán a várakozás érzése" - Eke Angéla felfedte, mit jelent számára a karácsony

Eke Angi

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Karácsony közeledtével mindenki lelkesen díszít, csomagol, világítást csinosít, ünnepi ruhákat válogat…

Ám mindannyian tudjuk, hogy valakinek egy meleg lakás és egy kis étel is igazi áldás tud lenni ezen az ünnepen. Eke Angéla – aki egyébként nemcsak az állatok védelméért, illetve a környezetvédelemért tesz minden lehetséges alkalommal – idén az egyik legnagyobb hazai alakja volt a háborús menekültek segítésének. Ez az önzetlen és sokak számára igazán példaértékű tulajdonság pedig rengeteg embert motivált arra, hogy idén még annál is inkább figyeljenek azokra, akik nélkülöznek.

A JOY karácsonyi interjújában, ezért nem is volt kérdés, hogy gyönyörű színésznőt is kifaggassuk az ünnepek közeledtével és arról, hogyan fog telni számára ez a néhány csodás nap.

Mi életed első karácsonyi emléke?

Édesanyám kellően megőrizte a karácsony körüli misztikumot, így felnőttkoromra is megmaradtam a karácsonyi időszakot kedvelő embernek. Az első emlékem talán a várakozás érzése. A kérdés pedig az volt, hogy beteljesül-e a karácsonyi kívánságom. Óriási öröm volt, amikor megkaptam az első magnólejátszómat.

Mi jut eszedbe először, ha a karácsony szót hallod?

Pár évig azt éreztem, hogy túl sokat várunk a karácsonytól és én is túl sokat várok ettől az ünneptől. Azt éreztem, hogy azt a gyerekkori misztériumot, amit hordoztam, elkezdtem valahol elveszíteni amiatt, mert az ünnepeket megelőző hónapokban már mindenki rohan beszerezni a drágábbnál drágább ajándékokat. Nekem a lelassulás, elcsendesedés, a közösen töltött idő és a bekuckózás adja az értelmét.

Nagy állatbarátként mit tartasz a legjobb ajándéknak a kutyusoknak?

Egy éve vesztettem el a kutyámat, Bambit. Nincs nap, amikor ne gondolnék rá, úgyhogy nehéz erre a kérdésre most választ adni, de ha mondanom kéne valamit, akkor az a rengeteg közös emlék. 2 éve pedig útjára indítottam a jótékonysági rendezvényem, a Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát gardróbvásárt, amivel rengeteg állatnak tudok segíteni közösen más állatbarátokkal karöltve. Az év első felében pedig ismét tervezünk eseményt!

Az idei karácsony miben lesz más, mint az előzőek?

A karácsony mindig ugyanaz, csak mi tudunk változni. Úgy érzem, az elmúlt néhány évben egy erőteljes "formálódáson" mentem keresztül. Sikerült dolgokat meglépnem, dolgoznom magamon. Örülök, hogy egy támogató kapcsolatban és közegben élek. Az idei karácsony talán a legboldogabb lesz a párkapcsolatomat illetően, ugyanakkor fájdalmas is, hogy már nincsenek velünk a szeretett állatkáink. Rájuk gondolva és az ebben megélt legjobb pillanatokra visszaemlékezve fogom megélni az idei ünnepet.

Ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

Ezek voltak az elmúlt évtizedek legmenőbb karácsonyi játékai, amelyekre minden gyerek nagyon vágyott

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

4 dolog, amit megtanulhatsz az év legjobb alkotásából, A sziget szellemei című filmből

Eddig összesen 84 díjat nyert el, így joggal nevezik az év legjobb filmjének, ráadásul mély mondanivalóval érkezik, amiből még tanulni is lehet.

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.