Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Egymillió forint gyűlt össze a JOY-Tündér kampány keretében

Egymillió forint gyűlt össze a JOY-Tündér kampány keretében
Facebook
Twitter
Pinterest
A NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesületet egyik fő célja a fogyatékossággal élő emberek érdekképviselete és társadalmi beilleszkedésének elősegítése speciálisan képzett segítőkutyákkal.Idén őket segítette a JOY-Tündér, a JOY magazin jótékonysági programja, amelynek keretében minden megvásárolt májusi lapszámmal a NEO-t támogatták az olvasók. Az akció keretében egymillió forint gyűlt össze.

A Marquard Media és a JOY magazin képviseletében Balogh Edina főszerkesztő adta át az összegyűjtött egymillió forintot Mányik Richárdnak, a NEO elnökének és Loványi Eszternek, az egyesület munkatárásnak. Az átadón a segítőkutyákat a golden retriever, Mák és a még tanonc Mokka kutyus képviselte. A befolyt összeget segítőkutyák képzésére, támogatására és szemléletformáló programok megvalósítására szeretnénk fordítani.

„Küldetésünk a szemléletformálás is, az, hogy a társadalom megismerje, elfogadja és partnerként kezelje a fogyatékkal élőket” – fejtette ki Mányik Richárd, és hangsúlyozta, ehhez nagyon fontos, hogy óvodákba, iskolákba, munkahelyekre látogathassanak el a kutyáikkal. „Erre szerencsére nagy igény mutatkozik, az ilyen programoknak viszont költségei vannak. A JOY felületein megjelent cikkek révén nemcsak az üzenetünket tudtuk sokakhoz eljuttatni, de az olvasóktól kapott támogatásnak köszönhetően újabb iskolákba, még több gyerekhez mehetünk el. Segítőkutyáink a JOY Tündér révén pedig kicsit „belekóstoltak a sztárok életébe”, és örömmel láttuk, hogy ebben is megállják a helyüket.”

Kép

A NEO-t egy hallás-, látás-, mozgássérült-segítőkutya gazdákból álló, nagy álmokkal teli kis baráti társaság alapította hét évvel ezelőtt, ma már 50 önkéntes segíti aktívan az egyesület működését. A NEO számos célkitűzése között a segítőkutyák képzése, állatasszisztált terápiák és óvodai, iskolai, munkahelyi érzékenyítők szervezése a fő feladat. A hitvallásuk szerint belülről motivált csapat „együtt, egymásért, másokért” tevékenykedik.

Kép

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.