Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Egy sztriptíztáncosnő elárulta, hogy heti két nap munkával mennyit keres egy évben, a szám pedig felrobbantotta a TikTokot

Egy sztriptíztáncosnő elárulta, hogy heti két nap munkával mennyit keres egy évben, a szám pedig felrobbantotta a TikTokot

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Készülj, mert nem akarod elhinni!

Az biztos, hogy a suliban nem sűrűn javasolja azt a pályaválasztási tanácsadó, hogy a lányok menjenek sztriptíztáncosnak, azt viszont el kell ismerni, hogy ez bizony nagyon kemény és fárasztó munka, ráadásul, mint kiderült, igencsak jövedelmező.

Ezzel persze a legkevésbé sem szeretnénk azt sugallni, hogy mindenki álljon sztriptíztáncosnak, azonban nemrég a TikTok szó szerint felrobbant egy sztoritól, amit tabuk nélküli őszinteséggel mesélt el egy éjszakai klubban dolgozó fiatal nő.

Miki All-Brite ugyanis őszintén felvállalta, hogy egzotikus táncosként/sztriptíztáncosként dolgozik egy éjszakai bárban, és részletesen elárulta, hogy pontosan mennyit keres, mindehhez pedig hány napot kell dolgoznia:

„Az egész évben összesen 98 033 dollárt (kb. 38 millió forint) kerestem. És mielőtt mindannyian letámadnátok, szeretném elmondani, hogy igen, adót kell fizetnem ezek után a dollárok után, így összesen 80 ezer dollár marad a zsebemben év végén.”

– mondta Miki, majd még sokkolóbb infókkal folytatta:

„A 365 napból 93 napot dolgoztam, ami körülbelül 1,8 napot jelent hetente, tehát mondjuk átlagosan kettőnek, hiszen volt, hogy több hetet is kivettem. Az átlagos összeg, amit minden egyes éjszaka megkerestem, az valamivel több, mint 1000 dollár volt, ami elsőre nagyon jól hangzik, ám a valóságban a skála igen széles volt. A legrosszabb éjszakán 65 dollárt kerestem, a legjövedelmezőbb estén pedig 3410 dollárt tudtam összeszedni.”

A videóban egyébként Miki egy nagyon-nagyon részletes táblázatot mutat meg a követőinek, aminek extrém pontossággal vezeti, hogy melyik nap mennyit keres, azt is beleértve, hogy aznap milyen parókát viselt. Persze a kíváncsi netezők azonnal rá is kérdeztek, hogy van-e valami összefüggés a parókák színe és a keresett összeg között, illetve melyik parókával szokta a legtöbb pénzt begyűjteni. A válaszra szerencsére nem kellett sokat várni:

„Egyértelműen a neonsárga parókám a legnépszerűbb. Ha azt veszem fel, akkor nem is kell megerőltetnem magam, mindenki a neonhajú lánnyal akar táncolni egész este!”

A kommentelők egyébként teljesen pozitívan fogadták a lány őszinteségét, és viccesen sokan megjegyezték, hogy bizony lehet, hogy rossz szakmát választottak, hiszen ők közel sem keresnek ennyit heti 5 nap és napi 8 óra munkával.

A videó egyébként már több, mint 3 millió megtekintésnél, több, mint 500 ezer lájknál és több, mint 7 ezer kommentél jár, ezek a számok pedig csak tovább növekszenek.

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 7 kép

7 férfi őszinte vallomása, miért bánta meg a házasságát

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Új streamingszolgáltató érkezik Magyarországra: az összes kedvenc sorozatodat megtalálod egy helyen

A besúgó, Jurassic World: Világuralom és a Mosolyogj is elérhető lesz az új streamingszolgáltató oldalán.

Kép

Párok, akik külön szobában alszanak az otthonukban állítják, ez boldogságuk titka

Vannak, akik szerint kapcsolatgyilkos lehet, ha a partnerek nem osztoznak az ágyukon, mások pedig úgy látják, éppen ez tarthatja életben a romantikát hosszútávon. Egy dolog viszont nem is lehet kérdés, méghozzá az, hogy ez a döntés kizárólag arra a két emberre tartozik, aki meghozza azt.

Kép

Ötperces rutin, ami segít az alvás szakértőinek egy pillanat alatt elaludni este

Az megfelelő minőségű és mennyiségű alvás elengedhetetlen ahhoz, hogy kiegyensúlyozott és boldog életet éljünk.