Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Egy éven keresztül csak Tinderen ismerkedtem, az alábbi dolog történt

Egy éven keresztül csak Tinderen ismerkedtem, az alábbi dolog történt

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Egy nő megosztotta különös netes szerelmi történetének részleteit, miután úgy döntött, egy éven keresztül csak online ismerkedik.

Nem mindenkinek jön be az online társkeresés, és a következő történet talán még többeket elbizonytalanít. Egy 37 éves nő 7 éves kapcsolata ért véget, amikor úgy döntött, hogy ideje regisztrálni a Tinderre, mindezt úgy, hogy sosem randizott még előtte, ráadásul a tapasztalatait a netezőkkel is megosztotta a YourTango oldalán.

„Sosem voltam még igazi randin, a gimi első napján beleszerettem egy évfolyamtársamba és a következő 4 évemet azzal töltöttem, hogy elképzeltem, milyen lenne a kapcsolatunk. A húszas éveimben rövidebb kapcsolataim voltak a barátaimmal vagy kollégáimmal, de sosem voltam például vakrandin. 30 voltam, amikor megismerkedtem egy férfival a munkám kapcsán. Két évvel később összeköltöztünk, majd három évre rá gyerekünk született. Egy évvel később pedig szakítottunk”

- kezdi a történetet a nő.

Amikor online találtam egy olyan férfit, aki szimpatikus volt nekem, csináltam egy profilt saját magamnak is. Mindent elolvastam róla, és én is megírtam magamról, hogy szeretem a teniszt, Rómát és hogy van egy 2 éves kislányom” – folytatta, majd elárulta, hogy a profilképhez profi fotót is csináltatott magáról.

Kép
forrás: Unsplash/Jenny Ueberberg

Ezután felkereste a jóképű férfit, akinek két gyereke van, de sosem hallott felőle. Az online ismerkedés egy éve alatt összesen 19 férfinek írt, akikből 8 sosem válaszolt.

„Először nem akartam személyes támadásnak venni az elutasítást, aztán rájöttem, hogy a figyelmen kívül hagyás nem attól függ, hogy valaki vonzónak talál-e, csak túl elfoglalt ahhoz, hogy töröljön egy elavult profilt. Az engem felkereső 135 férfi közül 90 tőlem sem kapott választ. Épp ezért én sem vetettem meg azokat, akik nekem nem válaszoltak”

- írta a névtelenségbe burkolózó nő.

„A következő néhány hónapban 7 első randira mentem, amiknek nem volt folytatása... Aztán tavasszal levélrománcba keveredtem. 57 e-mailt váltottam egy pasival” – vallotta be a nő, aki hozzátette, hogy miután megvolt az első találkozás is, rá kellett jönnie, hogy kémia csak a neten keresztül működik, élőben nem. Emelett a pasi barátságot ajánlott neki, ami hízelgő, de 37 évesen nem pont erre vágyik az ember.

„Bár a profilomban kijelentettem, hogy komoly kapcsolatot keresek valaki olyannal, aki nem lakik messze, hamarosan romantikus levelezésbe kezdtem egy férfivel, aki több mint 3 ezer mérföldre tőlem, Spanyolországban él... A tudtad, hogy nem lehetünk együtt, még inkább erotikusabbá varázsolta a hangulatot közöttünk. Aztán amikor találkoztunk, rájöttem, hogy nem vonzódom hozzá.”

A következő férfi, akivel összesodorta a nőt az élet, egy közgazdász volt, aki csak futó kalandra vágyott, így a komoly kapcsolatot kereső fél is belement a játékba. Aztán teltek a hónapok, és senki nem jött vele szembe a társkeresőn, aki mellett el tudta volna kötelezni magát. Nagyjából 1 évvel azután, hogy online társkeresésre adta a fejét, jött valaki, aki 2 hosszú kapcsolaton volt túl és nagyon szimpatikusnak találta a nő profilját. Levelezés helyett viszont telefonon kereste őt, amire mindezidáig nem volt példa...

És ezt olvastad már?

Galéria / 12 kép

Tinder statisztika: ezek a jegyek húzzák egymást gyakran jobbra

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Új streamingszolgáltató érkezik Magyarországra: az összes kedvenc sorozatodat megtalálod egy helyen

A besúgó, Jurassic World: Világuralom és a Mosolyogj is elérhető lesz az új streamingszolgáltató oldalán.

Kép

Párok, akik külön szobában alszanak az otthonukban állítják, ez boldogságuk titka

Vannak, akik szerint kapcsolatgyilkos lehet, ha a partnerek nem osztoznak az ágyukon, mások pedig úgy látják, éppen ez tarthatja életben a romantikát hosszútávon. Egy dolog viszont nem is lehet kérdés, méghozzá az, hogy ez a döntés kizárólag arra a két emberre tartozik, aki meghozza azt.

Kép

Ötperces rutin, ami segít az alvás szakértőinek egy pillanat alatt elaludni este

Az megfelelő minőségű és mennyiségű alvás elengedhetetlen ahhoz, hogy kiegyensúlyozott és boldog életet éljünk.