A nap cikke

Súlyos beteg a magyar énekesnő: megható levélben üzent rajongóinak

1 hete jelentette be a magyar sztár, hogy rákos.

Még több olvasnivaló

Már ennyi év eltelt? A Született Feleségek Juanita Solisa gyönyörű tinivé csepredett, és így szexiskedik!

10 dolog, amit biztosan átérzel, ha rosszul alszol éjszakánként

10 dolog, ami jobban kiborítja a férfiakat, mint a hiszti

Nagyon vicces: így néznének ki a sztárok '90-es évek szemöldökével

A legjobb Trónok harca-manikűröktől te is khaleesinek érzed majd magad

Amy Schumer helyett: kiderült, melyik színésznő lehet a Barbie-filmek új főszereplője

Ezt csináld utána! Radics Gigi jobb formában van, mint valaha – de tesz is érte!

Ebből az öt csillagjegyből kerülnek ki a legmérgezőbb exek

Natúr kozmetikumokra is allergiás lehetsz

Natúr kozmetikumokra is allergiás lehetsz
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Még a természetes alapanyagok is kiválthatnak a szervezetből ilyen reakciót!

A TV2 TestŐr című műsorából ez is kiderült! De szó esett még a dohányzás káros hatásairól és a friss levegő fontosságáról is.

A rosacea nemtől függetlenül jelentkezhet bárkinél. Érdemes időben észrevenni

A rosacea a kor előrehaladtával férfiakat és nőket is érinthet egyaránt. Első stádiuma lehet, amit magukon sokan nem vesznek észre a bőr hosszan tartó kivörösödése. Hidegről melegre, vagy melegről hidegre való bemenetelkor jelenhet meg az arcbőrön. Ez később apró értágulatok megjelenését eredményezheti, amik egyre nagyobb számban lesznek a bőr felületén. A betegség minden stádiumában kezelhető lézerekkel.


A dohányzás a nyálkahártya gyulladásának kiváltója is lehet

A dohányzás eltávolítja a vitaminokat a szervezetből, és meggyorsítja az öregedési folyamatokat. Néhány év dohányzás után, visszafordíthatatlan folyamatok jelenthetnek meg a bőrben. A dohány füsttel számtalan gyulladáskeltő anyag kerül a szervezetünkbe. A vitamin bevitel lehet segítsége a dohányosoknak ezen folyamatok lassítására, a gyümölcs fogyasztás mindenképpen hozzájárul a bőr öregedésének lassításához. A nyálkahártyának változhat a védekezési rendszere, ezért az allergiára hajlamos emberek számára kifejezetten rizikós lehet a dohányzás.


Az egészséges életmód szinte elengedhetetlen része, a városi szennyeződésektől mentesen eltölteni pár napot

Ha tehermentesíteni szeretnénk a szervezetünket, és óvni az allergiás megbetegedések kialakulásától, az általában pozitív ha közelebb megyünk a természethez. A kikapcsolódás mellé javallott egy kis kirándulás, akár könnyedebb sport, ami szintén segít a feltöltődésben, a szervezet tisztulásában. Azok számára akik esetleg pollen allergiában szenvednek, virágzás idején a természet közeli kikapcsolódás nem feltétlen egyenlő a pihentető kikapcsolódással, ám a természet közelsége minden ember számára egyaránt hasznos.


Az allergiának nem csak negatív hatásai vannak a szervezet számára

Az allergiát nevezhetjük civilizációs betegségnek. Az elmúlt évszázadokban nem volt jellemző, hogy valaki allergiás. Az életszínvonal növekedését eredményezte a sterilebb környezet, ám ez vezetett az allergiás megbetegedések számának növekedéséhez is. Az allergiás megbetegedések egy részének lehetnek pozitív járulékos következményei.Érdemes időben felkészülni a nyár érkezésére, és megelőzni a leégést

A bőr felkészítése a nyári tűző napsütésre ez szinte mindenki számára világos, hiszen a saját bőrünkön tapasztalhatjuk, hogy a nyár első heteiben hajlamosak vagyunk leégni.

A szolárium adta lehetőségek ma már képesek kialakítani a bőr védettségét. Minden embernek a saját bőr típusának megfelelő időtartamot kell választania, ugyanis egy szoláriumban is fenn áll a leégés veszélye. Ha odafigyelünk, hogy ne töltsünk túl sok időt a szoláriumban, akkor egy biztonságos módja a felkészülésnek, ugyanis kiszámítható intenzitással tudunk barnulni.


A hazai pezsgőkészítés méltán ismert és elismert Európa-szerte

A kulturált, mértékletes alkoholfogyasztás része lehet az egészséges életmódnak. A pezsgőt az étkezés részévé lehet ma mar tenni, akár ha csak arra gondolunk, hogy mint aperitif is megállja a helyét. A pezsgő készítés nagyon sokat fejlődött, az utóbbi időben, és fejlődik is töretlenül. Az elkészítési eljárás tulajdonképpen a klasszikus pezsgő készítés folyamata a mai napig, de a fajtákkal való kísérletezés rengeteg innovatív lehetőséget rejt.Az anyanyelvi szintű idegen nyelv elsajátítás a gyermekek számára is lehetséges

Helen Doron nyelvész, aki saját gyerekei példája okán, kidolgozott egy nyelvtanulási módszert kifejezetten gyerekek számára, ami megkönnyíti egy idegen nyelv memorizálását. Az anyanyelv elsajátításának mintáján alapul, valamint a gyermeki elme csodálatos befogadóképességére alapoz. Három hónapos kortól felfelé már indulnak csoportok, amiken belül játékosan lehet elsajátítani egy-egy nyelvet.


A natúr kozmetikumok is kiválthatnak allergiás tüneteket

A bőr irritáció még nem egyenlő az allergiával. Az allergia egy kórosan felfokozott reakció. A bőrpír egy megszokott válasz bizonyos környezeti hatásokra. A szükséges alapanyagok, amikkel akár a natúr kozmetikumok is készülhetnek, azok is kiválthatnak allergiás reakciót. Nem mind egy, hogy organikus natúr, vagy bio kozmetikumról van szó, nagy lehet a különbség közöttük


Hűsítő nyári árral várunk! Több mint 40 % kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 1770 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!