Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ilyen érzés krónikus hüvelyfertőzéssel élni

Ilyen érzés krónikus hüvelyfertőzéssel élni
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
„Olyan, mintha ezer méhecske csípne egyszerre odalent!”

A bakteriális vaginózis a szexuálisan aktív nők egyik leggyakoribb betegsége. Jellemző tünete a kellemetlen szagú folyás és a viszketés, ám az érintettek közel fele panaszmentes marad.

Ne gondold, hogy utóbbiak a szerencsések, hiszen kezelés hiányában meddőség, nagyobb vetélési kockázat és nemi úton terjedő betegségekre való nagyobb hajlam lehet a vége.

A következőkben egy érintett lány szavait idézzük…

Minden hónapban, amikor vége a menstruációmnak, alaposan szemügyre veszem a folyás nyomát a bugyimban. Imádkozni szoktam, hogy enyhe pézsmaillatú legyen, ami ugye egészségeset jelent, ne pedig olyan, mint a halpiac szaga egy forró nyári estén. Utóbbi ugyanis arról árulkodik, hogy visszatért a BV-m. Ez sajnos nem az a fajta pasikat vonzó „milkshake”, amiről Kelis régi dala szól. Ráadásul a második napra még viszket is! A szex is fájdalmas lesz, az ötödik naptól kezdve már nem lehet hozzám érni. Olyan, mintha belül ki lennék sebesedve, és 20 perccel fürdés után ismét átázik a fehérneműm a folyástól. Két éve küzdök ezzel a betegséggel, először gombás fertőzésnek hittem. De amikor használni kezdtem az arra való szert, amit a patikában vettem, olyan lett, mintha ezer méhecske csípett volna egyszerre odabent. Kipróbáltam egy másikat is, amit óránként bevetettem, viszont semmit sem segített. Hétfőn első dolgom volt elmenni a nőgyógyászhoz, aki elmondta, hogy messze nem vagyok egyedüli eset…


Úgyhogy irány a doki, ha te is tapasztalsz hasonló tüneteket!

Olvasd el ezt is!

A májusi JOY 136. oldalán bővebben olvashatsz arról, hogyan iktathatod ki a női bajokat, nőgyógyász szakértőnk tanácsaival!

Kép
Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!