Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Egy orvos 4 érve a bioélelmiszerek mellett

Egy orvos 4 érve a bioélelmiszerek mellett
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Segít eldönteni, érdemes-e biót venned!

Dr. Amy Myers szerint nagyban meghatározza az egészségedet, hogy organikus alapanyagokat választasz-e. Mégpedig a következő okok miatt…

1. Kevesebb méreg jut a szervezetedbe

A növényvédőszerektől, műtrágyáktól, mesterséges anyagoktól, növekedési hormonoktól és antibiotikumoktól mentes élelmiszerek hozzájárulnak, hogy összességében sokkal kevesebb toxikus anyag jusson a testedbe.

2. Nem génmanipuláltak

Ma már több olyan növény is létezik, amit nem a természetben megtalálható formájában fogyasztunk, hiszen különböző génmódosítási technikákkal ellenállóbbá – vagy más szempontból megfelelőbbé – tették őket. A környezeti hatások egészségre gyakorolt hatásával foglalkozó American Academy of Environmental Medicine szerint „biológiailag feltételezhető, hogy a génmódosított élelmiszerek károsak az emberi egészségre”.

Olvasd el ezt is!

3. A biogazdálkozás környezetbarát

Az organikus növénytermesztéshez és állattenyésztéshez csupa olyan dolog kell, ami nem károsítja a környezetet olyan mértékben, mint az ipari termelés. Ráadásul elengedhetetlen hozzá, hogy természetes módon megőrizzék a talaj minőségét.

4. Az organikus étel táplálóbb

Kutatások bizonyítják, hogy a bioélelmiszerek gazdagabbak vitaminokban, ásványi anyagokban, illetve más létfontosságú összetevőkben is. Az így termesztett növényekben például több „szuperétel-komponens”, azaz flavonoid van.


Te átálltál már a bióra?


Kép
Olvasd el ezt is!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!