Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ne hordj kabátot, ha gyorsabb anyagcserét akarsz!

Ne hordj kabátot, ha gyorsabb anyagcserét akarsz!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Jót tesz az emésztésednek, ha fázol – állítják a tudósok.

Egy kis vacogás segít a fogyásban, mert a hideg pozitív irányban befolyásolja a bélflórát, elősegítve a párnácskák elégetéséhez szükséges barna zsírsejtek termelődését.

A szakértők szerint a felfedezés új kezelési módszerek kifejlesztéséhez vezethet az elhízás ellen. A kísérletnél egyébként egereket tartottak 6 fokos helyiségben 10 napig.

Bizonyítékot találtunk arra, hogy a bélflóra kulcsszerepet játszik a környezethez való alkalmazkodásban, mégpedig az energiaháztartás szabályozásával

– fogalmazott Mirko Trajkovski professzor, a Genfi Egyetem munkatársa.

Olvasd el ezt is!

A barna zsírsejtekről annyit kell tudni, hogy a jelenleg rendelkezésre álló információk szerint fő feladata a hőtermelés miatti kalóriaégetés. Túlzott táplálékbevitel esetén viszont nem ezeknek a száma gyarapszik, hanem a „rossznak” tartott fehéreké.

A kisbabáknak több barna zsírsejtjük van, hogy könnyebben megőrizzék a testhőmérsékletüket. A felnőtteknél már egészen csekély az arányuk, és főleg a nyak területén vannak jelen.

Arról ugyan nem szól a fáma, hogy az egérkék megfáztak-e a kísérletnél, az viszont biztos, hogy te ezek után talán egy kicsit könnyebben viseled majd a téli időjárás viszontagságait.


Te hajlandó lennél fázni a fogyásért?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!