Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

6 fogmosási baki, amit talán te is elkövetsz

6 fogmosási baki, amit talán te is elkövetsz
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha szeretnéd, hogy a fogaid sokáig ragyogóak és egészségesek maradjanak, még véletlenül se kövesd el ezeket a bakikat:

1) Túl erősen csinálod

Ezzel tönkreteheted fognyakadat, az ínyedet, így hosszútávon még ínysorvadást is okozhatsz ezzel. Vedd egy kicsit finomabbra, és válassz gyengébb sörtéjű kefét.


2) Nem figyelsz arra, amit csinálsz

Közben TV-t nézel, mászkálsz, vagy csak bambulsz magad elé, és valójában csak kapirgálsz a szádban a kefével. Figyelj oda, hogy minden fogadat alaposan megmosd.


3) Nem mosod elég hosszan

Reggel rohansz, este pedig túl fáradt vagy ahhoz, hogy megfelelő ideig sikáld a fogsorodat? Pedig két perc lenne az alap!


4) Sőt, olykor el is hagyod

Ha az esti fogmosás olykor-olykor kimarad egy átbulizott este végén? Ilyenkor utána 8 óráig dolgozhatnak a bacik a szádban, úgyhogy inkább vegyél erőt magadon.

5) Nem mosod át a nyelvedet

Pedig ez is nagyon fontos lenne, ha nem szeretnéd, hogy megtelepedjenek azok a kórokozók, amik a fogak és íny károsodásáért felelősek.


6) Régi a keféd

Amikor már látod, hogy a szálak már össze-vissza állnak, mindenképpen cseréld le, mert különben többet ártasz, mint használsz a fogmosással.


Szép mosolyra fel!

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!