Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Tündéri párost alkot Dustin Hoffman és 17 évvel fiatalabb felesége: Lisa 1980 óta a mindene

Tündéri párost alkot Dustin Hoffman és 17 évvel fiatalabb felesége: Lisa 1980 óta a mindene

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Dustin Hoffman már születése előtt ismerte Lisát, családjaik ugyanis barátságban álltak.

Hihetetlen, de igaz, hogy a legendás színész, Dustin Hoffman már 85 éves. A sztár fiatalon még arról álmodott, híres zongorista lesz, ám ez nem jöhetett össze, mert nem volt elég jó füle a zenéhez. A főiskolán azonban megtetszett neki a színészet, 24 évesen meg is kapta élete első szerepét egy sorozatban.

Először 1968-ban, 31 éves korában jelölték Oscar-díjra a Diploma előtt című filmben nyújtott alakításáért. Az aranyszobrocskát végül csak 1980-ban vihette haza, akkor a Kramer kontra Kramer című filmjéért jutalmazták, 1989-ben újabb Oscart kapott, az Esőembert imádta az Akadémia és a közönség is.

Dustin Hoffman felesége, Lisa

Dustin Hoffman először 1969-ben, 32 évesen nősült meg, a csinos Anna Byrne színésznőt vette el. A színész a nevére vette felesége előző házasságából származó lányát, Karinát, majd született egy közös gyermekük is, Jenna, aki 1970-ben jött a világra. 1980-ban elváltak, majd még ebben az évben mindketten újraházasodtak.

A színész a nála 17 évvel fiatalabb Lisa Gottsegennel kezdett randevúzgatni, akit ekkor már évek óta ismert, családjaik jó kapcsolatot ápoltak egymással. Hatalmas szerelem lett a dologból, 1980 októberében össze is házasodtak. Négy gyermekük született, Jacob 1981-ben, Rebecca 1983-ban, Maxwell 1984-ben, Alexandra pedig 1987-ben jött a világra.

Dustin Hoffman és Lisa azon kevés sztárpárok egyike, akik bebizonyították, Hollywoodban léteznek élő tündérmesék. Immár 42 éve élnek boldog házasságban, eszük ágában sincs válni. Az évforduló apropóján a sztárfeleség elárulta, már tízéves korában tudta, egy napon Dustin Hoffman lesz a férje. Akkor egy családi bulin találkoztak, ahol a kislány nem érezte túl jól magát, de a fiatal színész elvarázsolta. Akkor mondta a nagymamájának, hogy hozzá fog menni feleségül, ami így is lett.

Dustin Hoffman és Lisa évekkel később, a nő 22 éves korában, a nagyapja temetésén találkoztak újra. Már az első összenézésből tudták, végre eljött az ő idejük.

A 85 éves színész és 68 éves felesége a mai napig elválaszthatatlanok, gyakran mennek együtt étterembe, legutóbb pedig egy kosármeccset néztek meg együtt Los Angeles-ben.

És ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

Híres emberek, akik fele annyi idős emberrel estek szerelembe

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.

Kép

A világ legidősebb tornásznője: Johanna 97 évesen sem akar visszavonulni

Johanna Quaas a rekordok könyvében is szerepel, annyira hihetetlen, mire képes.