Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Csúfolták őket furcsa hajuk miatt, most ők az egyik legfelkapodtabb modellpáros

Csúfolták őket furcsa hajuk miatt, most ők az egyik legfelkapodtabb modellpáros
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ilyen egy igazi sikersztori.

Cipriana Quann és TK Wonder egypetéjű ikrek, akik után régóta mindenki megfordul az utcán, hiszen nagyon különlegesek. Épp a különlegességük miatt bántották őket sokan gyerekkorukban. A sok csúfolás miatt utálták a furcsa hajukat, és hatalmas testi hibának érezték. Ahogy telt az idő, egyre jobban képesek voltak elfogadni a hajukat a piszkálódások ellenére is, és rájöttek, egészen felesleges kivasalni, inkább az eredeti mivoltában szeretik meg a frizurájukat. Abbahagyták az állandó hajformázást, és úgy hordták, ahogy kényelmes.

Előnyüjre fordították a csúfolódásokat, és rájöttek, a különlegességükből még karriert is lehet építeni. Hamarosan egy barátnőjük segítségével blogot készítettek, és modellként pózoltak divatfotókon. Ahelyett, hogy elrejtették volna óriási hajkoronájukat, inkább kiemelték azt.

A divatszakma felfigyelt az Urban Bush Baby-kre, és befutottak modellként. Rengeteg felkérésük érkezik. Azonban a lányok a modellkedés mellett egy fontos ügyet képviselnek: az Urban Bush Baby blogon mindenkit bátorítanak, hogy kedvelje meg végre a természetes haját, akármilyen "fura" is. Bátran lépjenek utcára az afro- vagy nagyon göndör hajú csajok!

Nézd meg a galériánkat>8 kép
Csúfolták őket furcsa hajuk miatt, most ők az egyik legfelkapodtabb modellpáros

Elképesztően szép csajok!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!