Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Jennifer Aniston csúcsformában, Jessica Alba hercegnőként bulizott - Íme a legizgalmasabb ruhák az Oscar utáni afterpartiról

Jennifer Aniston csúcsformában, Jessica Alba hercegnőként bulizott - Íme a legizgalmasabb ruhák az Oscar utáni afterpartiról
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A Vanity Fair partin ezúttal is rengeteg sztár gyűlt össze; olyanok is, akik az Oscaron nem vettek részt. Nem könnyű szemezgetni a csodás kreációkból!

Az Oscar-gálán csak kapkodtuk a fejünket a szebbnél-szebb ruhák láttán, ám hasonlóképp felkészültek voltak a sztárok az afterpartira is. A díjkiosztó után a hírességek nagyobbik része a hanyományokhoz híven a Vanity Fair partiján folytatta a szórakozást, ahová mindenki kivatalos, aki csak számít Hollywoodban, a zenei és a modellvilágban. Szerencsére 2017-ben is elmondhatjuk, hogy fantasztikusak voltak az itt felvonultatott kreációk: mi meg is mutatunk néhányat a filmcsillagok, modellek és énekesnők outfitjei közül.

Olvasd el ezt is!
Nézd meg a galériánkat>21 kép
Vanity Fair Party 2017

Fizess elő a JOY-ra és kedvezményesen juthatsz hozzá a Runner's World magazinhoz is! 3 JOY + 3 Runner's World az alábbi áron!

Csak 2500 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!