Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Tessék? Télen sárgát viselni? Naná!

http://gosiaksimplysoul.blogspot.hu/
Tessék? Télen sárgát viselni? Naná!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Némely szín télen egészen mást jelentést kaphat és pont ezért lehet tökéletes választás!

A sárgából valami oknál fogva sugárzik a boldogság, arról nem is beszélve, hogy aligha lehetne figyelemfelkeltőbb árnyalatot választani ennél, ha beköszönt a komor hideg idő. Nyáron szinte természetes, hogy a napbarnított bőröd gyönyörű bronzos színéhez egy sárga felsőt húzol, miért ne lehetne ugyanennyire magától értetődő az, hogy télen is bátran vásárolj akár egy sárga pulóvert vagy mondjuk egy kabátot?

Olvasd el ezt is!

Hangulatunkra hatással lehet az, hogy reggel mit kapunk ki a szekrényből és az az adott ruhadarab éppenséggel milyen színben pompázik. A sárga valamiért kicsit kilóg a sorból, hiszen kevesen gondolkodnak benne mondjuk a legnagyobb hóesés közepette, pedig érdemes lenne.

Mivel egy feltűnő árnyalatról van szó, csak rajtad múlik, hogy mi az, ami még neked belefér. Párosíthatod a jól bevált feketével, de ha merészebb vagy tovább mehetsz és emelheted a tétet, és kombinálhatod egy másik harsányabb árnyalattal is. Mit gondolsz?

Kicsit segítünk...

Nézd meg a galériánkat>10 kép
Trend-tipp: A sárga is lehet egy opció, ha télről van szó!
Olvasd el ezt is!

Te mit gondolsz a sárga és a tél párosáról? Kipróbálnád?

Ezek az apróságok komoly károkat okozhatnak a kapcsolatodban

Vannak nyilvánvaló dolgok – például a hűtlenség –, amelyek aláássák a jó kapcsolatot a pároddal, és persze vannak olyan történések is, amelyek lassan settenkedve növelik a köztetek lévő távolságot.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!