Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

10 megoldás a téli "mégis mit vegyek fel?" reggelekre

10 megoldás a téli "mégis mit vegyek fel?" reggelekre
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ezek a gardrób-problémák egész évben elkísérnek minket és a sok-sok réteg miatt télen, talán még nehezebb döntést hozni.

Egy idő után az "ezentúl reggel korábban felkelek, hogy kiválasszam a megfelelő ruhát" fogadalmak érvényüket vesztik, mert bizony ha előbb is csörög az óra a megszokottnál, a szundi gomb mindig erősebbnek bizonyul. Ismerős, ugye?

A reggeli készülődésen pedig könnyen elcsúszhat az ember lánya. A kezdeti rétegek adta lelkesedést, felváltja a tehetetlenség, hiszen a bevált outfitek is egy idő után unalmassá válhatnak. Mert bár télikabátba burkolózol, ennek ellenére számít az is, hogy mi van alatta és hogy amit viselsz, abban jól érezd magad.

Kiválasztottunk pár olyan összeállítást, amiket imádunk és nálunk beváltak ezeken a kicsit sötét, borongós és álmos reggeleken. A kényelmes hőérzeted érdekében természetesen a harisnyákról és a zoknikról se feledkezz el!

Mi a titok nyitja? Sose gondold túl! Egyszerű és nagyszerű megoldások következnek!

Nézd meg a galériánkat>10 kép
10 megoldás a téli "mégis mit vegyek fel?" reggelekre

Neked van jól bevált téli kombinációd, amit úgy érzel, hogy sose unsz meg?

Ezek az apróságok komoly károkat okozhatnak a kapcsolatodban

Vannak nyilvánvaló dolgok – például a hűtlenség –, amelyek aláássák a jó kapcsolatot a pároddal, és persze vannak olyan történések is, amelyek lassan settenkedve növelik a köztetek lévő távolságot.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!