Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A divathetek egyik őszi kedvence: a fűzős öv

A divathetek egyik őszi kedvence: a fűzős öv
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Övek terén is van egy kis változás idén ősszel!

A hagyományos darabokon túl is vannak még lehetőségek, a divatházakat pedig nem kell félteni ha kísérletezésről van szó.

Azt már tudjuk, hogy a kendők övként használva ugyanolyan hasznosak lehetnek, mint mondjuk nyakba kötve. És már itt is egy újabb hullám a fűzők személyében! A Prada háza táján legalábbis mindenképpen, egyik őszi darabjuk a fűzős öv.

Kép
forrás: vogue.com

Az őrület pedig nem most kezdődött, hiszen a street style képek közt nézelődve úgy tűnik, hogy egy ideje elkezdtek beszállingózni a köztudatba ezek a cseppet sem szokványos övek. A Prada csupán megtette a végső lökést és segített nekik megszerezni a teljes reflektorfényt!

Kép

Ez az év a "tedd ki a fehérneműdet" szellemében telt el és nagyon úgy tűnik, hogy egy ideig a tervezők még biztosan "pukkasztják majd a polgárokat", ezekkel a cseppet sem hétköznapi trendekkel. A pizsama és a hálóruha is utcai szerepet vett fel és pár hónapja a melltartó után a fűző is a póló fölé került. Mi lesz a következő lépés? Azt gondoljuk, hogy a divathetek után tisztább lesz a kép!

Mit gondolsz? Neked tetszik?

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!