Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Tom Hiddleston kutyákkal pózol a Gucci legújabb kampányában

Tom Hiddleston kutyákkal pózol a Gucci legújabb kampányában
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nagy valószínűséggel Tom Hiddleston is unja azt a nagy felhajtást, ami mostanában körülvette őt, így ez a kampány a "beszéljetek inkább másról" hadjárat része is lehetne.

Mint minden eddig elődje, így ő is 'Taylor Swift exe' jelző alatt fut majd még jó ideig, de úgy tűnik ez szerencsére őt érdekli a legkevésbé. Az Armani-val való kapcsolata bár megromlott - pont zűrös szerelmi élete miatt - de úgy tűnik a Gucci tárt karokkal fogadta a brit színészt és meg sem álltak egy közös kampányig.

Alessandro Michele 2017-es ready-to-wear Cruise kollekcióját darabjait pedig mintha rá öntötték volna.

Kép
forrás: nymag.com

Tény és való, hogy sokan jobban örültek volna egy Armani féle fehérneműreklámnak, de meg kell hagyni, hogy Mr. Hiddleston remekül beleillik ebbe az arisztokrata, talpig ruhás milliőbe is.

Kép
forrás: nymag.com

A fotók a néhai híres dekoratőr Tony Duquette csodaszép, Beverly Hills-i barokk hangulatú villájában készültek. A ház egyébként már nem először testesíti meg a díszlet szerepét, ugyanis a 2009-es Bvlgari kampányt is itt fotóztak, amiben a gyönyörű Julianne Moore volt a főszereplő.

Kép
forrás: nymag.com
Kép
forrás: nymag.com

Tetszenek a képek?

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!