Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Újabb designer táskáért őrül meg a divatvilág!

Újabb designer táskáért őrül meg a divatvilág!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Minden szezonnak megvannak a maga slágerdarabjai, nincs ez másként most sem!

Egy 'It' jelzőkkel megtoldott világban, bizony a ruhákat se kerülheti el ez a titulus.

Szépen lassan ellepik a Facebookot, az Instagramot, és street style fotók főszereplői lesznek. A fast fashion láncok belekezdenek a sorozatgyártásukba, majd a 15 perc hírnév után eltűnnek a feledés homályában, hogy egy újabb darab vegye át a helyüket.

Olvasd el ezt is!

Most éppen J.W. Anderson, Pierce fantázianév alatt futó táskája az abszolút favorit, ez a fémkarikával megtoldott vállas darab, úgy tűnik mindenki szívét elrabolta.

Tetszik? Akkor a jó hír az, hogy még számos online piacon lecsaphatsz rá, a rossz viszont, hogy újfent egy borsosan árazott trenddel van dolgunk, ugyanis átlagosan 370-460 ezer forint alatt nem nagyon kapni olcsóbban. Viszont nagy valószínűséggel ez a darab se kerüli el a fast fashion láncok figyelmét, így pár hónapon belül már sokkal elérhetőbb lesz majd mindenki számára.

Az "It" jelző egyébként manapság nagyon divatosan cseng és szinte mindenre ráhúzható, ami kicsit is figyelemfelkeltőbb és népszerűbb. Az It-girl-ökkel indult a sor és bár sok évtizeddel ezelőtt még a különféle művészek múzsáit illette ez a jelző, - akiben megvolt az a bizonyos plusz - manapság már jelentősen könnyebben dobálják ezt a címet.

Az elsődleges szempont mindenképpen a népszerűség, de persze a közösségi médiában betöltött szerep se elhanyagolandó. Ezek a lányok generációjuk nagykövetei és nem csak hírességek, hanem sok esetben olyan jómódú családok sarjai, akik gond nélkül megengedhetik maguknak azt, hogy a legújabbnál is újabb divat szerint öltözködjenek. Lehet még te is emlékszel rá, hogy a Gossip Girl című sorozatban is karakterről karakterre ugrált ez a megkülönböztető, trendi jelző.

Mit szólsz? Neked tetszik ez a táska?

Olvasd el ezt is!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!