Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A Hadid nővérek a milánói divathét szerencsecsillagai!

A Hadid nővérek a milánói divathét szerencsecsillagai!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Milánóban éppen zajlik a divathét, és a jól megszokott módon meghökkentő darabokból most sincs hiány!

Minden divatház próbál kicsit más, kicsit jobb lenni. Ez pedig nem csak a kampányokban figyelhető meg, hanem a bemutatóikon is. New York és London után, Milánó se szeretne kimaradni a sorból, éppen ezért elég erősen nyitottak.

A Hadid nővérek értéke szakmai berkekben pedig villámgyorsan kúszik felfelé, így egyre több brand próbálta leszerződtetni őket erre a hónapra. A terv pedig úgy tűnik bevált, hiszen hetek óta napi szinten mindenki róluk beszél...Még úgy is, hogy Hailey Baldwin, vagy éppen Kendall Jenner is hősiesen rója a kifutókat.

A modelleken kívül persze a bemutatott ruhák még érdekesebbek lehetnek, már csak azért is mert Milánó nagyon sok színt, mintát és meghökkentést dolgozott fel és gyúrt eggyé ebben a szezonban is.

A Gucci-nál csak úgy izzott a '70-es évek éjszakai klubhangulata, amit a szállingózó cigarettafüst még sejtelmesebbé tett. Alessandro Michele-nek köszönhetően az American Horror Story 5. évadának hangulatába csöppenhettünk, ahol Lady Gaga vezet körbe minket a cseppet sem szokványos bordó kárpittal borított hoteljében.

Kép

A Moschino-t se kell félteni, ha kreativitásról van szó: Jeremy Scott neve szinte garancia a megdöbbentésre. Talán még emlékszel azokra a papírbabákra, amiket te öltöztethettél fel úgy, hogy a különféle ruhadarabokat rájuk hajtogattad. Most ezt a gyerekkori emléket keltette életre az amerikai tervező (igen-igen, a divatház ettől függetlenül olasz). A tavalyi Barbie-s őrület után elképzelni se tudtuk, mi jöhet még. Hát íme...Zseniális!

Kép

Karl Lagerfeld sem akart kimaradni a sorból, és a Fendi színei alatt ő is letett egy kis meghökkentést az asztalra. Minden egyes darabból árad egyfajta kifinomult, friss, modern energia, amire tényleg csak kevesen képesek. A szexis és sejtelmes anyaghasználatnak köszönhetően pedig Gigi HadidGigi Hadidmodell70cikk13galéria3videóMég több róla tökéletes domborulatai is feltűntek az olasz divathéten.

Kép

Itt egy közelebbi fotó arról a híresen átlátszó ruháról, amit Gigi viselt!

Kép

Neked melyik kollekció tetszik a legjobban?

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!