Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Tisztázzuk a fogalmakat: 3 farmertípus, amiket eddig lehet, hogy te is kevertél

Tisztázzuk a fogalmakat: 3 farmertípus, amiket eddig lehet, hogy te is kevertél
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ideje kicsit rendet tenni a dolgok közt, mert manapság annyiféle farmer van piacon, hogy könnyen becsúszhat egy kisebb fogalomzavar.

Napjaink egyik legfelkapottabb darabjai, mégis lehet, hogy te se tudod pontosan azt, hogy mi a különbség köztük. (Persze azon kívül, hogy azt azért már kitapasztaltad, melyik áll jól neked.) Tehát fejlesszük egy kicsit a farmerokra vonatkozó fogalomtárunkat, íme...

Boyfriend jeans

Igen-igen ez az a fajta, amit akár a pasid gardróbjából is kilophattál volna. Bár a mai skinny nadrágos férfi világban, kicsit nehezebb egy bő darabot kifogni imádottunk szekrényéből, de hátha sikerül. Visszatérve tehát, már Marilyn Monroe is imádta ezt lógó, kicsit bővebb, csípőfazont. Mivel egy alapból fiús darabról beszélünk, sokak szerint egy magassarkú cipővel lehet a legideálisabb választás, pedig nem! Sportosabb darabokkal is ugyanolyan jól mutathat, minden csak kísérletezés és egyéni kényelmi szempont kérdése.

Kép
forrás: micahgianneli.com

Girlfriend jeans

Míg a boyfriend jeans kicsit lazább, ez inkább nőcisen bő, csípő vonalon feszesebb és magasabb szabással rendelkezik. Ettől függetlenül nem összekeverendő a skinny darabokkal, mert azok annyira követik tested vonalaidat amennyire csak lehet, míg itt kicsit minden lazább összképet kap. Nézd csak...

Kép

Mom jeans

A '90-es évek egyik legnagyobb visszatérője ez a darab és bár nem mondanánk a legelőnyösebb szabásnak, mégis az egyik legkedveltebb farmerfajta napjainkban. Magasabb derékfazonja- és bővebb szabása miatt a fenék nagyobb szerepet kap optikai szempontból, de ez mit sem számít! Hiszen a kényelem lassan már átlép az elsődleges szempontok közé, háttérbe szorítva ezzel a "miben nagy a fenekem?" kérdéskörét.

Kép

Neked melyik a kedvenc farmer-fazonod?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!