Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Fülig szerelmesek! Gigi és Zayn a londoni divathetet is randihelyszínné varázsolta

Fülig szerelmesek! Gigi és Zayn a londoni divathetet is randihelyszínné varázsolta
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A két fiatal napjaink egyik legszebb szerelmespárja és bár nem sok jövőt jósoltak kettejüknek, azt gondoljuk, hogy a képek önmagukért beszélnek.

A szőke modell és énekes kedvese legutóbb a londoni divathéten járt, ahol többek közt Gigi húgáért Belláért szorítottak és büszkélkedtek a Versus bemutatóján.

Hol vannak már azok a hírek, amik kettejük szakításáról szóltak? Az idő őket igazolta és nagyon úgy tűnik, hogy a szerelem még mindig olyan hőfokon ég, mint a legelején, körülbelül egy évvel ezelőtt.

Kép

Jó-jó itt van egy cukibb fotó kettejükről...

Kép

Gigi karrierje szélsebesen szárnyal, Tommy Hilfigerrel közös kollekciója már most sikernek mondható, a többi kampányáról nem is beszélve. A divatházak versengenek érte és már jóval többet letett az asztalra annál, minthogy egy sima It-girl-nek könyveljük el.

Zayn se panaszkodhat, hiszen sikerült túlélnie azt a rizikós korszakot, amin minden fiúbandából kilépett tag átmegy. Ezerrel dolgozik új számain, sőt elvileg egy életrajzi könyvet is kiad még az idén. Elmondása szerint is túlteng benne az alkotás-szellem, így szinte biztos, hogy hallunk még róla. És remélehetőleg róluk is még jó sokáig szólnak majd a szerelem rózsaszín felhőjében lebegő cikkek!

Mit gondolsz? Ugye milyen szép pár?

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!