Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Így válnak a feliratos pólók szépen, lassan klasszikussá!

Így válnak a feliratos pólók szépen, lassan klasszikussá!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A divat mindig változik, ám a pólók "örök életet" kaptak a divatházaktól, egy minimális dolog azonban szezonról szezonra cserélődik: a nyomatok.

Márkáktól függetlenül, mindenki hordja és szereti! Lehet szó feliratokról, Disney figurákról, hírességeket ábrázoló fotókról, vagy éppenséggel DIY darabokról, a siker garantált. Az alap mindegyik esetében ugyanaz: sima, egyszerű basic póló a rajta található mondjuk így "alkotás", pedig egyénileg változhat.

Az örökös körforgásban mindig képesek tartani azt a szélsebes tempót, amit a divatházak diktálnak és valljuk be: egy stabil, jól bevált alappal ez nem is nehéz.

Olvasd el ezt is!

A New York-i divathéten is sokan a póló mellett tették le a voksukat, hiszen nincs olyan ruhadarab amivel ne tudna jól együttműködni.

Még mindig nem vagy biztos abban, hogy valóban egyszerű és nagyszerű ez a trend? Kattints galériánkra egy kis kedvcsinálóért!

Nézd meg a galériánkat>11 kép
Így válnak a feliratos pólók szépen, lassan klasszikussá!

Te póló-párti vagy?

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!