Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Wow! Ezen a divatbemutatón Snapchat filtereket viseltek a modellek

Wow! Ezen a divatbemutatón Snapchat filtereket viseltek a modellek
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A social media annyira a mindennapjaink részéve vált, hogy sokan már nem is emlékeznek, vagy nem is emlékezhetnek arra a világra, amikor még képesek voltunk okostelefon nélkül is közösségi életet élni.

A New York-i divathéten a Desigual pedig boldogan játszotta ki ezt a közösségi média kártyát. A vidám színeiről és bátor mintahasználatáról ismert spanyol márkát megihlették a Snapchat filterei, így pár modell arcát is ezek alapján sminkelték ki.

Kép

A bemutató maga a sminktelenség jegyében telt, a #NoFilter hashtag után szabadon, így láthatóvá téve minden egyes apró bőrhibát. Tehát ők is beálltak abba a sorba, ami jó pár hónapja hódító útjára indult a hírességek körében és amihez egyre többen csatlakoznak.

Mi pedig úgy gondoljuk, hogy a természetes, natúr arcbőr látványa sokkal inkább megszokható, mint a fél órán át épített kreált valóság maszkja.

Még több képet a galériánkban találsz!

Nézd meg a galériánkat>6 kép
Wow! Ezen a divatbemutatón Snapchat filtereket viseltek a modellek

A Facebook, Instagram és a Snapchat hatása is erősen érzékelhető a mindennapokban, már nincs olyan esemény, aminek ne lenne virtuális lábnyoma ilyen vagy olyan formában. A divatszakma szempontjából pedig az egyik legjobb találmány a közösségi média megjelenése.

A legnagyobb, ikonikusnak mondható divatházak hosszú és kemény munkával évtizedekig építették fel birodalmukat, egy olyan világban, ahol még internet se volt. Manapság pedig egy fiatal tervezőnek sokkal könnyebb dolga van, legnagyobb és egyik legértékesebb kincse a közösségi médiában rejlik. Pont azért, mert minden újdonságot egy kattintás és pár másodperc választ el a világtól. A technika fejlődésének hála, pedig ki tudja mi vár ránk 10 év múlva?!

Mit szólsz a Desigual lépéshez? Tetszik?

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!