Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

North West megint ellopta a showt '90-es évekbeli szettjével!

pinterest.com
North West megint ellopta a showt '90-es évekbeli szettjével!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A retró bűvkörében élünk és a divatházak még mindig örömmel inspirálódnak a '80-as, '90-es évekből, ezeket már régóta jól tudjuk! Viszont úgy tűnik, hogy ez az őrület 5 éves kor alatt is sláger lett!

Minden valószínűséggel North West még nem annyira önálló, hogy reggelente saját maga válassza ki az aznapi szettet, de ettől függetlenül ismét sikerült nagyon cukira vennie a formát.

Kanye WestKanye WestRapper, Producer77cikk9galéria3videóMég több róla és Kim KardashianKim Kardashiantelevíziós személyiség, modell, színésznő, üzletasszony218cikk28galéria6videóMég több róla mini mása tetőtől-talpig a '90-es évekbe bújt! Piros bársony ruhácskája alá egy feliratos pólót került, és a manapság annyira divatos vékony, nyakörv lánc is helyet kapott a szettben. Cipője pedig egy baby Yeezy, melynek felnőtt változata apukája kreációinak egyik abszolút slágerterméke.

Kép
forrás: harpersbazaar.com

Ugye milyen cuki?

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!