Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ideje elkezdened pöttyökben gondolkodni!

Ideje elkezdened pöttyökben gondolkodni!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Pöttyös ruhák? Ismerjük, szeretjük és évek óta hordjuk is őket! Pont ezért egy kicsit sem meglepő, hogy az elkövetkezendő szezonban ismét visszatérnek.

Természetesen a trendekre annyira jellemző módon, egy kicsit újragondolt formában kapjuk vissza a régóta imádott pöttyöket. Drasztikus változtatások ezen esetben nem igen lehetnek, de az adott lehetőségeken belül megpróbáltak minél színesebb, vibrálóbb, fiatalosabb és pöttyösebb darabokat alkotni a tervezők.

A jól bevált retró iránytól a hűvös idő beköszöntével se térnek el, így a '80-as évek vonalvezetései mellett természetesen a minták is helyet kapnak majd.

MSGM / Marc Jacobs / Edun
MSGM / Marc Jacobs / Edun

Minden egyes divatház másként képzelte el ezeket a kis kerek nyomatokat, így nagy valószínűséggel az elérhető árkategóriájú üzletek is ebben gondolkodnak majd. Szinte biztos lehetsz benne, hogy te is megtalálod a hozzád legközelebb álló pöttyös darabot.

Mivel egy jól bevált mintáról van szó, éppen ezért inspirálódni már most is lehet!

Nézd meg a galériánkat>7 kép
Ideje elkezdened pöttyökben gondolkodni!

Fontos viszont megemlítenünk, hogy mint minden minta esetében, így itt is figyelni kell az alkati adottságokra. A túlontúl nagy motívumok csalókák lehetnek és könnyen rád dobhatnak optikailag pár plusz kilót, így erre mindig figyelj majd!

Neked is tetszik ez a romantikus minta?

A hét gazdikeresője: Kalán néni

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!