Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Fülig szerelmes! Ilyen az, mikor Rihanna szívecskének öltözik!

twitter.com
Fülig szerelmes! Ilyen az, mikor Rihanna szívecskének öltözik!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Amikor szerelem van, akkor bizony szerelem van minden szinten! Nemrég vállalta fel az énekesnő a kapcsolatát Drake-kel, és most úgy tűnik, hogy azóta minden lehetséges fórumon tudatni akarja, hogy mennyire boldog!

Riri és a téli darabok nyári alkalmazása már mondhatni megszokott, hiszen pár hete egy túlméretezett tollkabátban indult vásárolni Londonban és a szőrme stólákat se szívesen hagyta el, még a legnagyobb kánikulában sem. Pont ezért már senkit se lepett meg, amikor a minap New York-ban a szőrme mellett döntött. A piros színű Hedi Slimane által tervezett Saint Laurent darabban pedig úgy nézett ki, mint egy két lábon járó nagy szívecske!

Rihanna és Drake kapcsolata mondhatni félig-meddig hivatalosnak tekinthető és ha hinni lehet a pletykáknak, az ifjú gerlepár már közös tetoválást is csináltatott.

Az énekesnő tudjuk jól, hogy nem visszafogottságáról híres, így ha ez a divatlépése csak a véletlen műve, még akkor is igaz lenne rá a stílszerű jelző. Azt gondoljuk, azt a rózsaszín köddel teli, szerelmetes boldogságot nem is szemléltethette volna jobban pár perc leforgása alatt, mint így.

Tehát akkor a szó az outfité...

Kép
forrás: harpersbazaar.com

Mit gondolsz? Kettejük románca csak egy újabb szaftos pletyka?

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!