Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Fülig szerelmes! Ilyen az, mikor Rihanna szívecskének öltözik!

twitter.com
Fülig szerelmes! Ilyen az, mikor Rihanna szívecskének öltözik!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Amikor szerelem van, akkor bizony szerelem van minden szinten! Nemrég vállalta fel az énekesnő a kapcsolatát Drake-kel, és most úgy tűnik, hogy azóta minden lehetséges fórumon tudatni akarja, hogy mennyire boldog!

Riri és a téli darabok nyári alkalmazása már mondhatni megszokott, hiszen pár hete egy túlméretezett tollkabátban indult vásárolni Londonban és a szőrme stólákat se szívesen hagyta el, még a legnagyobb kánikulában sem. Pont ezért már senkit se lepett meg, amikor a minap New York-ban a szőrme mellett döntött. A piros színű Hedi Slimane által tervezett Saint Laurent darabban pedig úgy nézett ki, mint egy két lábon járó nagy szívecske!

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! RihannaRihannaénekesnő155cikk21galéria17videóMég több róla már most büszkén feszít a tél egyik trend-darabjában!

RihannaRihannaénekesnő155cikk21galéria17videóMég több róla és Drake kapcsolata mondhatni félig-meddig hivatalosnak tekinthető és ha hinni lehet a pletykáknak, az ifjú gerlepár már közös tetoválást is csináltatott.

Az énekesnő tudjuk jól, hogy nem visszafogottságáról híres, így ha ez a divatlépése csak a véletlen műve, még akkor is igaz lenne rá a stílszerű jelző. Azt gondoljuk, azt a rózsaszín köddel teli, szerelmetes boldogságot nem is szemléltethette volna jobban pár perc leforgása alatt, mint így.

Tehát akkor a szó az outfité...

Kép
forrás: harpersbazaar.com

Mit gondolsz? Kettejük románca csak egy újabb szaftos pletyka?

Miért mondj NEMET a kutyás társkeresőre

Óriási felháborodást váltott ki az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában bemutatkozó új kutyás „szolgáltatás”, mely érthetetlen és felfoghatatlan módon teljesen szembemegy a felelős kutyatartás alapvető szabályaival és elfogadott normáival.

Cseppet sem szokványos! Ez a nő a koszorúslányok helyett fiúkkal készített esküvői fotósorozatot

A cuki és megható esküvő előtti fotókért mindenki odavan. Rebeca Abrantes viszont kisebb problémával nézett szembe, amikor elkezdte szervezni a fotózást: nem voltak olyan barátnői, akik részt vettek volna rajta.

Amikor Kate Middleton még csak kísérletezett a ruhákkal – 20 fotó, ami akkor készült, amikor Katalin és Vilmos csak randizgattak!

Katalin hercegné stílusa most maga a tökély, ám volt idő, amikor ő sem mindig tudta, mi áll jól neki.

Szabad edzeni, ha megjön? Ez a fitneszes csaj tudja a választ!

Egy hónapban bizony van pár nap, amikor lehet, hogy még az edzés sem esik jól... Vajon ilyenkor szabad sportolni – vagy jobb a pihenés?

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!