Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Rétegző trükk: A hidegben is hódít a derékra kötött ing

Rétegző trükk: A hidegben is hódít a derékra kötött ing
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nem tudjuk elégszer elmondani, hogy a rétegekben mennyi csoda rejlik. Egyszer ráérzel az ízére és utána már szinte egyértelmű lesz az, hogy mit és mivel kombinálj. Addig pedig itt vagyunk mi, hogy segítsünk ebben!

A hideg közeledtével a nyári ruhákat a kötött darabok váltják fel, ezek sokszor a korai időszakban még önmagukban is elegek lehetnek, mielőtt végleg rájuk kerül egy kabát.

Addig pedig remek terepet adnak a különféle divat-kísérleteknek. Például egy jól bevált kockás ing egy kötött ruhával kombinálva nagyon jól mutathat!

Olvasd el ezt is!

A színek párosítása azt gondoljuk, nem jelenthet túlontúl nagy gondot és te is hamar ráérzel majd a dolgok pikantériájára. Mégis milyen lábbeli lehet az ideális egy ilyen párosításhoz? Bármilyen! Lehet szó bakancsról, csizmáról, sportcipőről vagy éppen magassarkú darabról, mellényúlni egész egyszerűen nem lehet, így csak a lábad kényelme szabhat határt.

Kép
forrás: pinterest.com

Egyszóval a kockás ingek nem feltétlen a kötött pulcsik alatt érvényesülhetnek legjobban, télen is bátran kívülre kötheted! És hát egy plusz réteg derék vonalon sosem árthat! :)

Miért mondj NEMET a kutyás társkeresőre

Óriási felháborodást váltott ki az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában bemutatkozó új kutyás „szolgáltatás”, mely érthetetlen és felfoghatatlan módon teljesen szembemegy a felelős kutyatartás alapvető szabályaival és elfogadott normáival.

Cseppet sem szokványos! Ez a nő a koszorúslányok helyett fiúkkal készített esküvői fotósorozatot

A cuki és megható esküvő előtti fotókért mindenki odavan. Rebeca Abrantes viszont kisebb problémával nézett szembe, amikor elkezdte szervezni a fotózást: nem voltak olyan barátnői, akik részt vettek volna rajta.

Amikor Kate Middleton még csak kísérletezett a ruhákkal – 20 fotó, ami akkor készült, amikor Katalin és Vilmos csak randizgattak!

Katalin hercegné stílusa most maga a tökély, ám volt idő, amikor ő sem mindig tudta, mi áll jól neki.

Szabad edzeni, ha megjön? Ez a fitneszes csaj tudja a választ!

Egy hónapban bizony van pár nap, amikor lehet, hogy még az edzés sem esik jól... Vajon ilyenkor szabad sportolni – vagy jobb a pihenés?

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!