Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Így tedd ősszel is hordhatóvá a kombinéruhádat!

Így tedd ősszel is hordhatóvá a kombinéruhádat!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az augusztus sokaknál már az őszi nagybevásárlásról szól és sajnos bármennyire is húznánk-halasztanánk a dolgot, hamarosan sajnos tényleg szükségszerű lesz melegebb összeállításokban gondolkodni.

Új kollekciók ide vagy oda, azt gondoljuk, hogy nem feltétlenül kell költségbe verni magadat ahhoz, hogy egy kicsit felfrissítsd a megjelenésedet. A divatban pont ez a jó, hogy manapság már minden variálható. A kombinációk száma lassan már követhetetlen, ennek pedig pont az a jó oldala, hogy egy kis fantáziával hamar kibővítheted vizuálisan a gardróbodat. Gondold csak át, mennyi minden rejlik még régi kedvenceidben! Mely darabokat nem párosítottad még egy összeállításon belül? És mik azok az új irányok, amikkel könnyen azonosulni tudsz?

Megvan? Akkor nincs más dolgod, mint nekiállni a kísérleti szakasznak. Idővel már menni fog mint a karikacsapás, ebben biztos lehetsz és te is megdöbbensz majd, hogy 10 felsőben akár 20 ötlet is lehet.

Kép
forrás: pinterest.com

A rétegek régóta nagy kedvenceink és próbálunk téged is ebbe az irányba terelgetni, hiszen ez a legjobb módja a stílusbeli újjászületésnek. Most pedig egy újabb gyöngyszem akadt fent a szűrőnkön! A (csipkés) kombinéruha nyáron kikerült az utcákra és velünk együtt élvezte a napsütést. De a hűvösebb idő közeledtével sem kell még messzire száműznünk ezt a szexi darabot! Ugyanis egy ingruhával párosítva bármikor új életre kelhet!

Mit gondolsz? Kipróbálod majd?

Forrás: whowhatwear.com

Olvasd el ezt is!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!