Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Lady Gaga apró divattrükkje egyszerűen zseniális!

Lady Gaga apró divattrükkje egyszerűen zseniális!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az énekesnő nem egy hétköznapi figura, valljuk be! És hogy most éppen mi volt a legújabb divathúzása? Cikkünk végén kiderül!

Lady GagaLady GagaÉnekesnő108cikk15galéria13videóMég több róla sok mindenben korszakalkotónak tekinthető, különleges stílusa már annyira a mindennapok részéve vált, hogy egyre könnyebben emésztjük meg ha valami polgárpukkasztó lépést tesz a divat terén. Az utóbbi időben egyre többet cikkeznek arról, hogy stílusbeli változáson ment át, sőt egyesek szerint, az énekesnőt egyenesen Carrie Bradshaw gardróbja inspirálja. És hát ki tudja?! Minden megeshet!

Tehát ez az új, kicsit visszafogottabb és mondjuk úgy: sokkal letisztultabb stílusú Gaga a minap New York utcáit járta. Eddig nincs is ebben semmi érdekes, ahogy az összeállításában sem találni fogást. Sima fekete póló, magas derekú nadrág, motoros csizma: tökéletes! Az ördög mégis a részletekben rejlik.....Látod?

Kép
forrás: popsugar.com

És most?

Kép
forrás: popsugar.com

Na jó, segítünk...a megoldást a csizmára kötve találod!

Kép

Bizony ám, az énekesnő ezúttal egy vadnyugati csavarral bolondította meg ezt az abszolút egyszerű szettet, mi pedig imádjuk!

A kendő-mánia még mindig töretlen, kötheted a nyakadba, a csuklódra, vagy éppen a táskádra, mindenhol jól mutat. A lehetőségek pedig úgy tűnik még nem fogytak el, mostantól a cipőkkel bővült az opciók száma, és reméljük élsz is majd vele :)

Szuper, nem?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!