Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Itt a legizgalmasabb új divathúzás: vegyél ruhát az áttetsző szoknya alá!

Itt a legizgalmasabb új divathúzás: vegyél ruhát az áttetsző szoknya alá!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A rétegezés nem napjaink divattalálmánya, és most egy újabb fordulóponthoz értünk ebben a témában!

A vörös szőnyeges bevonulások során sok villantást láthattunk már, ebben pedig a legjobb partnernek legtöbbször a csipke bizonyult, hiszen sejtelmesen takart ott ahol kellett. Viszont már megszokhattuk azt, hogy a klasszikus vonalak sokszor új köntöst kapnak és ez történt most ezen anyag esetében is.

Olvasd el ezt is!

A csipkeszoknyák eleganciáját senki se vitatja, de ezt a nőies harmóniát néha felrázhatjuk egyfajta modern csavarral. A finom textúra alá egy újabb réteg került, és ha hinni lehet az előrejelzéseknek, ez a párosítás lesz az idei őszi szezon egyik nagy trendje.

Na de mi is ez a plusz? A ruha! Bizony! Valamikor nagyon régen vígan húztunk a nadrágra szoknyát, most viszont a ruhára kerül rá ez a nőcis réteg. Rita OraRita OraÉnekesnő, Színésznő39cikk3galéria6videóMég több róla és Diane KrugerDiane Krugerszínésznő, modell9cikk3galéria0videóMég több róla pedig már a gyakorlatba is átültette ezt a cseppet sem szokványos, ám nem is annyira meglepő trendet.

Az énekesnő a sportosabb változatot mutatta be...

Kép
forrás: instyle.co.uk/

Míg a színésznő pedig a nőiesebb, picit lázadóbban elegáns vonalat éltette, és az ingruha mellett tette le a voksát...

Kép

A legjobb az egész trendben pedig az, hogy a nap bármely szakaszában viselheted és a csipkeszoknyát most úgy tűnik bármivel kombinálhatod is. Télen pedig az egyszerű ruhákat felválthatják kötött társaik.

Nem vagy annyira ruhapárti? Nem gond, akkor válassz egy sima basic szoknyát! Tudjuk, most mindez még furcsán hangzik, de hamarosan inspirációk hadát ömlesztik majd ránk a bloggerek, street style képek formájában.

Tetszik? Vagy szerinted ez már egy eltúlzott divathúzás?

Olvasd el ezt is!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!